[]

Buzdolabındaki arıza.

Merhabalar,
Son 2 haftadır buzdolabımızda bir problem var. Yeteri kadar soğutmamaya başladı. Biz geçici bir problem olduğunu düşünmüştük ama değilmiş. Normalde göstergesinde -19 dereceleri gördüğümüz buzdolabı (tabi üst bölgesinde), şimdi -1 derece bile değil. Sürekli sinyal veriyor, çalışıyor, ama soğutmuyor. Anlayamadık valla. Ne yapsak bilemedik, bir tamirci çağırsak kaç para alır aşağı yukarı? Ara sıra yolda tamirci muslukçu diye bağıran bir amca geçiyor, böyle insanlar daha mı ucuza yapar yoksa markanın servisini çağırmak daha mı mantıklı? Semt Beşiktaş bu arada, ucuza yapan tanıdığı olan varsa hemen ulaşayım.

Dipnot: balık vardı bir de, bu süreç içinde bozulunca attık biz de ama bıraktığı koku geçmiyor. Yahu evin içi leş kokuyor, inanılmaz bir şekilde. Buzdolabının kapağını açmaya dayanamaz oldum, bir şeyler yiyesim de gelmiyor. Bu konuda da önerilerinize açığım. Teşekkürler, teşekkürler.

 
Kapağı kapattığınızda gövdeye yapışıp içindeki soğukluğun dışarı çıkmamasını sağlayan lastiklerde delinme, yırtılma gibi bir problem olabilir mi? Kapak kapalıyken kapağın etrafında elinizi gezdirin, çıkan havayı hissedebilecek misiniz? Sonra ayarlarını kontrol edin ve son ayarda çalıştırın. Bu kontrollerden sonra sizin yapabileceğiniz birşey yok, tamirci çağırın.

İçi koktuysa buzdolabınız bakteri yuvasına dönüşmüş olabilir, içini boşaltın, kapakları açıp, kapı pencereyi açıp evden bir günlüğüne ayrılın, içindeki koku çıksın, sonra bir güzel çamaşır suyuyla silin bence.
  • Tutkun  (10.06.13 15:36:48) 
öncelikle içindekileri boşaltıp temizleyin. fişini çekin. ardından tamirci çağırın.muhtemelen gaz kaçağı falan vardır. tamir etmesi gerekecek. (kaynak)


  • sttc  (10.06.13 20:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.