[]

istanbul avrupa yakasinda kalacak ev ariyorum (erkek)

durumum su ki; haziran sonu temmuz basi gibi istanbul/caglayanda ise baslayacagim.

olay su ki; bana kalacak bir yuva lazim. ogrenci evi olur, calisan olur, 2nci 3ncu 4ncu olur. salonda cekyatta falan bile kalabilirim problem olmaz.

sorun su ki; ilk ve onden alacagim maasimi ayin 15 inde alacagim. yani temmuzun 15 ine kadar kira ya da fatura odemesi yapamayacagim.

maas durumumdan ne is yapacagimi az bucuk kestirmissinizdir. ayin on besine kadar parasal sikintilarim var ama sonraki donemlerde maddi manevi bir sikinti yasamam, yasatmam.

kisisel bilgiler: er kisiyim. 27 yillik hayatimda sigara icmedim. alkolum de yok. icene de karismam. guzel fikralar da biliyorum. Daha ne olsun.

iletisim, iletismek: 531 331 40 80

 
ki ekini bu kadar fazla kullanınca kültürlü olduğunu düşünmüyoruz. Havalı hiç değil, bilgin olsun.


  • Nocturne  (10.06.13 02:40:03) 
  • okiler  (10.06.13 11:38:52) 
kamu gorevlileri maasini onden alir. ve tabii ayin on besinde.


  • okiler  (10.06.13 13:24:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.