[]

bizi arabalandırın!

arkadaşım araba almaya niyetlendi. kendisi izmit'te oturmasına rağmen istanbul bağcılarda bir araba bulmuş (daihatsu terios) araba ikinci el ama galeriden alacak. şimdi gelelim soru kısmına. arabayı kontrol etmesi için bir usta gerekiyor. lakin ben anadolu yakasındayım bağcılar civarında hiç tanıdık usta bilmiyorum buradan birini alıp götürsek araç parası fln derken dünyanın masrafı olacak ki zaten anlamam bu işten.

1) şimdi bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz o civarlarda olan bir usta var mı?

2) sanırım bir de yetkili servise götürmek gerekiyormuş. o iş nasıl oluyor? bilgisi olanlar bir paylaşırsa muhteşem olur. çok teşekkürler şimdiden. bu arada arabaya bakmaya yarın gideceğiz.

 
yetkili servisine gittiğiniz taktirde o size arabanın neyi var neyi yok söyler. ayrıca bir usta aramanıza gerek yok sanki.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (27.02.09 22:16:21) 
bagcilardan araba almayin. nufusunun %90'i saglam pabuc olmayan bir yerdir. merter'den alacaginiz arabada katakulli cikma sansi %10 ise bagcilar'da %90'dir.

pollyanna arkadaslar cikabilir meydana ama yine de kaale almayin onlari, siz kendinizi saglama alin yeter.

o civarlarda usta da aramamaniz gerekiyor ayni mantiksal tutarliligi surdurursek.

bu mesaj fitne fesat amaciyla yazilmamis olup, yasaminin bir kismini bagcilar'da gecirmek zorunda kalmis olan birinin agzindan yazilmaktadir.

(bkz: #15137029)

ayrica araba alirken uzaklardan degil de her zaman bilindik cevreden almakta fayda var, ozellikle de usta konusunda guven cok onemli. kendi bildiginizden baskasina ne olursa olsun pek guvenilemiyor.
  • nochristrequiress  (27.02.09 22:32:47 ~ 22:34:21) 
bırak bağcılar vs olayını bir kere daihatsu terios almayın. denge sıfır, güvenilirlik sıfır, iç hacim o da nereden baksan 0 ila 1 arasında. yapmayın etmeyin o araca vereceğiniz paraya yazık.


  • atrin  (27.02.09 23:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.