[]

hoca'nın bilgilerini kendine saklaması

ileri teknoloji malzemeler dersine giren hocamız cd ile geliyor. sınıfta önceden hazır açık bekleyen laptop'a koyuyor, slaytlarını projektör aracılığıyla gösteriyor ve gidiyor.

şimdi ben hoca gelmeden önce bir program atsam o laptop'a, cd ile bağlandığında kesinlikle ortaya çıkmadan içeriği alsın laptop'a kopyalasın ve ben de ürünleri hoca ara verip sınıfı terk ettiğinde toplayayım. olur mu böyle birşey?


 
yaparsan niye olmasın?


  • vital  (27.02.09 21:12:21) 
süper olur da program/yazılım olarak ne kullanabilirim?


  • hikaye mesture  (27.02.09 21:14:50) 
bu tür arka plan işleri için c# kullanıyorlar sanırım.


  • bilgisayar ogretmeni  (27.02.09 22:21:07) 
trojan falan tonla vardır ya. subseven diye arat :P


  • lhun  (27.02.09 22:22:45) 
bu ekrani kaydeden programlarla çok rahat yapılabilecek birşey.Hoca gelmeden başlatırsın kaydı. Hem o programlar aynı zamanda sesi de kaydediyor. Hocanın sesini de alırsın süper olur.

önerim : (bkz: camtasia)
  • ocanal  (27.02.09 22:28:11) 
bu işi yapacak bişeyi vb ile çok kolay şekilde yazabilirsin.

yalnız hoca hiç bi şekilde anlamasın diyosan, hata oluşturabilecek bi kaç istinai durumu düşünmen gerek. laptop'ta yeterli disk alanının olmaması, kopyalamanın ortasında cd'nin çıkarılması gibi...
  • cruor  (27.02.09 22:31:19) 
visual basic ile c/c++ bilgim yeterli değil. trojan'a da bulaşmak istemiyorum, çökertirim falan o anda ele verilirim değerli öğrencileri tarafından. yakın zamanda denemiştim de ekran kaydetme programları bariz yavaşlık yaratıyordu sanki.
mrtksn'ın dediği en mantıklı yöntem gibi geliyor ama zamanım kısıtlı olduğundan değişikliği yetiştirir miyim bilmiyorum.

canıma tak edip herifin elinden almaya da çalışabilirim. altıncı sınıf oluyorum ya. of
neyse teşekkürler
  • hikaye mesture  (27.02.09 23:54:10) 
Iyi guzel de, o bilgilerin kullanim hakki hocandadir. Bir sekilde nete yayildigini veyahut baska yerde dolandigini gorurse, olayi davaya kadar goturebilir. (bkz: tecrubeyle sabit) Yani kisacasi, en guzeli kendi rizasiyla size cdyi vermesi.


  • tcp0203  (28.02.09 00:25:39) 
her şeye razıyım. bu dediklerim klavyenin arkasına sığınıp yılanımsı faremsi sözcükler kullanmak değil harbiden.

ceketinde olup da asılı bıraksa oradan da alırım. hiç farketmez. işini doğru yapamayan, konuyu anlatırken sürekli yanlış söylediğinin farkına vararak özür dileyen ve bi şekilde arkasıyla oraya gelmiş bi "doçent doktor"un gözümde hiç değeri yok. onun yüzünden insanların kariyerinin engellenmesine göz yummaya tahammül etmek zor.

ama tabi ki teşekkürler hukuki tarafını hatırlattığınız için.
  • hikaye mesture  (28.02.09 03:30:24) 
bat dosyası dos komut satırı açtığı ve yaptığı işlemleri o pencerede gösterdiği için sakat bence. hoca gerçekten anlamayacak kadar malsa en işe yarar yöntem gibi duruyor tabi.

bi de cd'de slayt haricinde porno film, mp3, döküman falan varsa işlem de uzayıp daha fazla dikkat çekebilir.
  • hububrad  (28.02.09 13:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.