[]

Tavsiyeye ihtiyacım var...

Selam duyuru,

Ben 3 aydır bi yerde çalışıyorum. Asgari ücret alıyorum sigortam falan var ama 11 saat çalışıyorum ve çok stresli bir iş. Market burası ve bayağı kalabalık. Gelen müşteriler problemli, müdürü patronu çok. Ama onun dışında çalışanlar çok iyi hepsi kafa dengi insanlar. 11 saat çalışıyoruz ama gecemiz gündüzümüz belli değil. Burda resmen psikolojim bozuldu. Kurtulmak istiyorum rüyamda her gece istifa ettiğimi görüyorum.

Bi yerden çağırıyorlar şimdi aynı meslek olacak, market yine ama 8 saat ve burasının maaşı +250 tl daha iyi. Ama hemen şu an çalıştığım yerden ayrılmam lazım. Pazartesi çıkış verip bırakmam lazım hemen. Benimle beraber bi arkadaş daha çıkıyor ve ben de gidersem gerçekten kalanlar zor duruma düşer, izin kullanamazlar, ücretsiz fazla mesai yapmak zorunda kalırlar ama şu ana kadar hep başkalarını düşündüm ve düşündüğüm insanlar hep beni harcadı. Ve arkadaşlarımı da çok seviyorum ama kendimi de düşünmeliyim. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nolur bi tavsiye verin.

 
kesınlıkle çıkışını ver ve yenı ısıne basla. once kendını dusuneceksın ben bunu artık anladım kardeş.


  • sen uyurken  (09.06.13 00:27:49) 
ayrıl işten. o arkadaşlarım dediklerinin arasında vardır kesin aynı konumda olsa diğerlerini düşünmeden bırakıp gidecek. yapacak bir şey yok.


  • gloria  (09.06.13 00:28:16) 
direk ayrıl git.iş hayatında acıma olmaz.baskaları ıcın neden kendını paralıcan


  • tadutadu  (09.06.13 00:31:48) 
rahatsız olup da bir şey yapmazsan daha kötü olursun. en kötüsü de bu durumu kanıksaman. çözümün olmadığına inanıp öylece devam etmen kendine kötülük olur.

rahatsızsan değişim için bir şeyler yapman gerekir.

oradan çıkarsan geride kalanların tatil yapamaması vs bunlar engel olmamalı. böyle çalışması rahatsız bir yerde çalışmaya devam etmeleri veya değişim için bir şeyler yapmaları da onların seçimi. tıpkı senin olduğu gibi.

seni çağırdıkları yer belli ki cidden fark yaratacak. hem daha az saat hem de maaşı iyi. üstelik bir değişim vaadediyor. şuanki işinden iyi olacağı kesin. olmazsa da daha iyisini, kendin için daha iyisini ararsın.
  • sttc  (09.06.13 00:37:30) 
diğerlerini dert etme. dönemlik işçi alırlar büyük ihtimal. sınavlar bittikten sonra ben de başlayacağım bir tane markette dönemlik işçi olarak.


  • mally phoenix  (09.06.13 00:38:10) 
haftada toplam kaç saat çalışıyorsunuz ki?


  • aklimdakisorular  (09.06.13 00:38:16) 
@aklimdakisorular 70den fazla çünkü tam 11 saat olmadı hiç hep geçiyor hatta bazen sabah 8 akşam 10 çalıştığım oluyor.


  • matilda  (09.06.13 00:44:20) 
Beni de sakin ve huzurlu şubemden yoğun bir şubeye verdiler aylık çalışma saatimin (195 saat) çok üzerinde çalıştım hatta işi bırakmadan önce yeni şubede 10 gün dayanabildim onun da 7 günü full geçti kaç defa sabah 8 de gidip gece 22.30 sonrasında eve geldiğimi biliyorum. Arkadaşlarla gerçekten aramızdan su sızmıyor ama sadece bu bile beni işe devam etmek için tutacak bir neden değildi. Ve mutlu son ay sonunda maaşımı alıp istifamı verdim. Şu anda kafam rahat arkadaşlarım ile de bağı koparmadık görüşüyoruz ve yeni iş arayışındayım. Bu arada kimse zor durumda kalmaz merak etme ben gittiğimde de personel yok diye canımız çıktı ama olan bize oldu ben işi bıraktım ne hikmetse yerime hemen yeni personel bulunmuş ve düzen oturmuştu..


  • EkimBebesi  (09.06.13 00:47:13) 
yerine yeni birini alırlar merak etme, daha iyi bir yer bulduysan hiç düşünme


  • niye ama  (09.06.13 00:49:19) 
kendime bu şarkıyı armağan ediyorum:

www.youtube.com
  • matilda  (09.06.13 00:52:18) 
gitme kal ve efsane ol


  • pisuvardandumancikartanadam  (09.06.13 14:50:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.