[]

Tanıtım filmi için müzik önerisine ihtiyacım var !!

Üniversite tanıtım filminde kullanılmak üzere (telif problemi yok) müzik önerilerine ihtiyacım var. Eğlenceli, melodik, ritmik ya da epik tarzda olabilir. Yükselmeler, iniş çıkışlar önemli. Epik örneği aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

www.youtube.com

Ek olarak, bu şarkının tam versiyonuna ulaşamıyorum. Şarkıyı bilen varsa tam ismini öğrenebilirsem çok makbule geçer.

Elinize sağlık.

 
globus - preliator www.youtube.com
e.s posthumus - arise www.youtube.com
e.s posthumus - unstoppable www.youtube.com
vs vs

youtube a trailerhead, immediate music, epic music vs yazarak yuzlerce ornege ulasilabilir..
  • bigman  (08.06.13 20:22:26) 
@bigman yüzlerce örnek dinledim ama dinleyemediğim yüzlercesi var. O yüzden tavsiyeler önemli.


  • montherlant  (08.06.13 20:26:49) 
epik değil hatta alakasız olacak ama eğlenceli olarak the fratellis-chelsea dagger,
bi de titanium-500 miles mashup www.youtube.com hoş olur gibi geldi ama tabi nasıl bir tanıtım olacak bilemedim

  • feykalade  (08.06.13 21:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.