[]

Göz Altı Morluklari

Fazla uyumaktan (günde ortalama 10 saat ki bazen 11 12ye de çıkabiliyor),geç uyumaktan,bazen tüm gece uyuyamamaktan göz altı morluklari oluşur mu?Bununla birlikte az su içmenin morluklarla bir ilgisi var mı?

Hadi bunları düzene soktuk diyelim baska alternatif yöntemler var mı göz altındaki morluklari azaltmanin?


 
demir eksikliği varsa da oluyor sanırım.


  • kayranin kedisi  (07.06.13 14:57:27) 
Gecen seneki kan degerlerimde Demir eksikliği çıkmıştı,ilaç kullandım 3 ay kadar fakat ilginç bir aile hekimim oldugu icin bu sene tekrarlamadı testleri;zaten gecen sene her sey normal çıkmış,oyle soyledi.


  • fraise  (07.06.13 15:00:03) 
  • female demon  (07.06.13 15:01:27) 
www.sagligimiza.com
buradaki önerilerden sana uygun olanı deneyebilirsin.
bir de ben oldukça fazla su içerim fakat göz altlarım sürekli mordur, kardeşimin ve babamında aynı şekilde. sanırım birazda genetik bir durum bu.
  • strangerinhere  (07.06.13 15:20:42) 
Bende biraz var, genetik. doktor bobreklerinle de ilgili tuzlu yeme dedi


  • 102030  (07.06.13 15:45:21 ~ 15:46:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.