[]

yandaşların uydurduğu sosyal medya yalanları

arkadaşlar yazar olan arkadaşlardan biri buna benzer bi başlık açabilir mi?
adamlar gerçekten insanları nefrete itebilecel şeyler paylaşıyor.

mesela burada kapalı olan metroya gaz atılıyor alandaki insanlar etkilenmesin diye , bunlar nasıl servis etmmiş:

www.youtube.com

daha nicesi...

bi tane de şey vardı:
eli sopalılar polis ardından gidiyordu, bunu insanlara camii cemaatine küfrettiler diye gösteriyorlardı.

yazık günah bunların dini duyguları suistimal etmelerini göremiyorlar hala...
yazık..

maalesef çevremde kimle tartıstıysam bir türlü laf anlatamadım. çok fena fanatikleşmişler.

ben kendi adıma her zaman empati yapmayı düşündüm, hata olan yerde kabullenirim, ama hiçbir şekilde kabullenmiyor adamlar.

yukarıdakilerin yalan oldugunu söyleyince bile olsun onlar dinsiz,islama zararvermek istiyorlar temalı konusma yapabiliyorlar.

 
yandaştan kastın nedir?


yandaş kelimesinin türkçe anlamını öğrenirsen daha sağlıklı bir duyuru açabilirsin ve anlaşılman daha kolay olur..nacizane tavsiyem
  • savfkn  (07.06.13 00:43:18) 
bununla ilgili kesin bısey var. bu ülkede bu kadar kutuplaşma varken ve bu en üst noktaya ulaşmışken.bu saatten sonra hiç kımsenın, hıc bır fikrini değiştiremeyız.


  • tadutadu  (07.06.13 00:51:36) 
ya abi istediğiniz kadar çabalayın olmayacak. o meydanlara bi çıkmadan, yaşananlara kulağınızı gözünüzü kapayarak anlayamazsınız zaten.

şimdi ben sana şöyle izah edeyim belki bi kıvılcım çakar -anlamanı beklemiyorum zira-

1. o panikle bu yapılan eylem çok normal.

2. o biber gazlarını ceplerinden çıkarıp atmıyolar gördüğüm kadarıyla.

3. eylemlerin ilk gününden beri kızılay metrosu kapalı -eylemlerin olduğu anlarda, öğlen saatlerinden itibaren- o aşağı attıkları mesafe kısacık yer -3 metre yoktur- ve konum olarak da çok az kullanılan, kör metro çıkışlarından biri. o 3 metrenin sonunda kepenkler var, kapalı ya inemiyosun kapalı. muhtemelen -Ankara'da olduğundan bile şüpheliyim- hiç metroya binmedin olaylardan sonra. zira kepenkleri kapalı olan bi yere bu biber gazları atılmış, mesafe 3 metre bile yok, o 3 metrenin sonunda sağa dönerek inmen gereken upuzun bi merdiven var. o biber gazlarının bu kadar mesafeyi aşarak o metroya o berbat kokunun sinmesine, yayılmasına sebep olamaz. bu olaylar cumartesi başladı, dün metro hala berbat bi şekilde biber gazı kokuyodu. kendilerinden uzaklaştırıp görecekleri zararı minimuma indirmeye çalışan bu insanları suçlamaktansa bu kadar yoğun şekilde biber gazı atan polisleri sorgulamak daha mantıklı sanırım? kaldı ki açıklamalarımın da yeterli olacağını düşünüyorum -sana değil tabii ki, orayı bilmeyen yanıltmaya çalıştığın insanlara-

son olarak benim yandaş algım ve görüldüğü üzere sizin yandaş algınız farklı. demek ki böyle herkes tarafından farklı algılar taşıyan ucu açık kelimeleri kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyo. kullanın o kafayı boşuna ağırlık yapmasın.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (07.06.13 00:57:43 ~ 00:59:35) 
yahu arkadaş sonuçta yandaş kelimesinin hangi anlamda kullanıldığını biliyoruz. niye yükleniyorsunuz ki adama bunun için?


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (07.06.13 10:48:36) 
@bir fincan kahve nasıl biliyoruz yandaş kelimesini?

adam yandaş derken beni, ben yandaş derken onu kast ediyorum ve tamamen farklı kutuplarız. anlaşılır bi ifade mi olur bu durumda 'yandaş' kelimesi?

anlamını bilmek önemli değil, bi yere bi şey yazarken farklı durumlara göre farklı anlamlara gelebilecek ve farklı kişiler tarafından farklı anlaşılabilecek ifadelerdense, herkes tarafından aynı anlaşılabilecek ifadeler kullanıyoruz. konuşurken de burda da her yerde de bu böyle olmalı.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (07.06.13 15:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.