[]

FM 2013 (gideyim mi referandumu :)) )

evet arkadaşlar. dördüncü sezona geçiyorum oxford ile.

npower 1'e yükseldim. bu sezonu da npower1'de 12. olarak tamamladım.

orospu çocuklar bütçe vermiyor :) ben yine de beleş oyuncularla #direnoxford durumlarındayım. rakiplerimin en düşük futbolcu değeri 150-200k iken ben 7-8k'lık topçularla debeleniyorum.

yeni sezon da 60k transfer bütçesi 40k maaş bütçesi verir bu ipneler. ne uzayacaz ne kısalacaz.

neyse, az önce tanıdık diyarlardan teklif geldi.
adana demirspor teklif yapmış bana. daha yeni süper ligden küme düşmüşler. 1.2milyon dolar bütçe teklif ettiler. ben toplasanız bu bütçenin 10'da biri etmeyecek bir 23 kişilik kadroyla yaşadım lan :)

neyse, 10-15 dakika durdurdum oyunu. referandum yapıyorum.
adana demirspora 1.2M dolar bütçe vaadiyle gideyim mi, bank asya'dan süper lige çıkarmak için?

yoksa oxfordda, ingilterede dikiş tutturmaya mı çalışayım. (ulan bu sezon belki championshipten teklif gelir diye heyecanlanıyordum. ama ingilizler pek iplemiyor gibi beni :)) )

 
  • lorenzen  (06.06.13 17:40:34) 
adanaya geç kardeş orda 1 2 sezon diren,sonra zaten üstten teklif gelir..oxford bende başlayım hatta yeovil flan takılıyım diodumda o bütçeler ney ya nasıl yükseltmezler alla alla....verona vicenza livorno empoli ye geçmeye bak :)


  • mukon  (06.06.13 17:41:08) 
adana demirspor'da profesyonel yapının bulunmadığını unutma ligin son 2 ayında kendini kapıda bulabilirsin işsiz kalırsın. oxford'ta sahip olduğun bi saygı var şu an işin sağlamken bence koru ve yücelt şanlı oxford'u


  • kegums  (06.06.13 17:43:08) 
@kegums, harbi aslında şuan untouchable pozisyonundayım. kafam rahat yani. ama ben takımı yükselttikçe, bunların da beklentileri artacak. ve verdikleri paralar, beklentileri karşılama ihtimalimi hepten düşürecek.

ya benim asıl amacım, championshipten bi ortasıra takımından teklif gelmesi ama gelmedi. ordan italya b'ye falan geçerim diye hesaplıyordum ama zor gözüküyor. şu oxfordu bi playoffa sokabilsem inanıyorum olacağına da, bu paralarla o da zor.

kararsız kaldım şimdi.
bi de adanademirspor 44k maaş bütçesi vermiş, kadro şuan 55k bütçe kullanıyor ki bu da benim transferlerimi imkansız hale getirecek zaten.

oxford %60 ihtimalle.
  • kamera motor  (06.06.13 17:47:32 ~ 17:55:14) 
Bu sezonu da tamamla. Orta sıralardan kurtulamazsan yeni denizlere yelken açarsın.


  • emininsel  (06.06.13 18:39:16) 
keşke bıraksaymışım :)

maaş bütçemi 44 binden 36 bine düşürdüler. takımda deprem etkisi yarattı. kontratsız futbolcularımla yeni konrat yapamadım, yeni oyuncular alamadım. yıldızları elden çıkardım vs. derken 8 kişilik takım kaldı elimde.

genç ve free agent futbolcular topladım. 3 tane yıldızım var. ve boku yemiş durumdayım. resmen feda sezonu yaşayacağım. küme düşme ihtimalim %80
  • kamera motor  (06.06.13 19:28:30) 
sezon arası kiralıktan oyuncu bulursun kurtarırsın.


  • emininsel  (07.06.13 10:52:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.