[]

konserler neden iptal olmuş anlamadım?

mrb, bu akşam gezi parkinda konserler olacaktı neden iptal olmuş bunlar?




 
Çünkü ülkenin dört bir yanındaki eylemde insanlar acı çekiyor ve yaralanıyor. Kutlayacak, eğlenecek çok şey yok henüz.


  • whoosie  (06.06.13 12:34:35) 
acı çeken ve yaralananlar dışında ölen insanlar var. bu şartlarda konser verip eğlenmek en son düşünülecek şeydir bence.


  • ocanal  (06.06.13 12:36:16 ~ 12:36:35) 
olaylar boyut değiştireceği için.bu bir direniş şenliğe taşağa bağlanırsa amacının dışına çıkmış gibi görünür.bir de ankarada hala sert müdahelelere direnen insanlar var mesela.onlara saygısızlık olur diye düşünülüyor.


  • aşksız prens  (06.06.13 12:38:01) 
bu şartlarda şarki da söylenir, dans da edilir, ölünün yası illa aglayarak siyahlar baglayarak tutulacak diye bir sey yok. ama bu konserler, olayin icini bosaltma, hadi hersey bitti artik evlerinize gidin, burada birsey kalmadi deme, olayin politik icerigini yoksayip hisar konserlerine dönüstürme cabasi. oldu olacak demet akalin da gelsin dedirtecek bir liste var. yorumla sertap ayni sahnede. yorum yorum olali böyle zulüm görmemistir.


  • atmacaged  (06.06.13 12:40:04 ~ 12:40:55) 
tamam şiddet olmasın, küfür olmasın ama konser gibi şenlik gibi de eylem olmasın.

neyi kutluyoruz ben anlamadım? olay sanki sadece 2 tane ağaçtı gerçekten de. hatta o iki ağacın da akibetinin ne olacağı hala belli değil. sadece yürütme durdurma kararı çıktı, proje iptal edilmedi. adam hala topçu kışlasını yapacam diyor. millet sanki park kurtuldu ohh çok çükür diye kutlama yapıyor.

izmirde, ankarada, rizede, antakyada insanlar ayaklanmış özgürlük, demokrasi, insan hakları diye yürüyüş yaparken, dayak yerken, gaz bombası yerken bu neyin kutlaması. basın zaten sadece istanbulu haber yapıyor, dünya olanları istanbul üzerinden yorumluyor. orada konser verilmesi demek, "bakın herşey yoluna girdi, yorgan gitti kavga bitti" demektir.

şahsen bence bitmedi, daha özür dilenmedi, bütün olayların üstü kapatıldı. ne bir suçlu var oratada ne soruşturma. biz hatamızı anladık haklarınıza özgürlüklerinize dokunmayacağız artık, hata yaptık herkesi kendimize benzetmeye çalışmakla, herkes nası istiyosa yaşasın denmedi, ya da biz bu işi beceremedik bırakıyoruz hiç denmedi. ben bunun için yemedim o gazları, bunun için geceyarısı ara sokaklarda hırsız gibi polislerden kaçmadım. kimse kusura bakmasın ama insanlar ölmüşken, hala dayak yerken, hala her yer ayaktayken hala her ilde yürüyüş varken o konser olacaksa yazıklar olsun. hadi çıkanlarda gerçekten orada sahneye almaya layık karakterde insanlar olsa gene yanmayacağım ama sezen aksu nun sertabın orada ne işi, ne amacı ne anlamı var allasen!!!
  • nicki martin  (06.06.13 14:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.