[]

Saç çıkartıcı/güçlendirici/telleri kalınlaştırıcı

Evveeet gençler anlaşılabileceği üzere bugün aynayla geçirdiğim bir kaç dakika sonrası tırsmış durumdayım. Saçım her ne kadar 2 numara kısalıkta da olsa özellikle üstlerde tepelerde böyle bi kuraklık, böyle seyrelmeler böyle yer yer seyreklikler görmeye başladım. çok hafif de olsa bu işi başından sıkı tutayim dersem:

bioder, bu çok iyi haber vs tarzı şeyler kullanan, deneyen memnun kalan kalmayan her türlü bilgi önemlidir.

Teşekkürler!

 
bioder kullanma, mazallah da:P
eski erkek arkadaşım onun saç çıkartıcısından kullanıyordu, unuttum şimdi adını. pek bi yararı yoktu sanki, yani durduruyordu dökülmeyi ama, yeni saç çıkmıodu.
sarımsak iyi gelir diyorlar, bir de bu bitkisel yağlara falan bakabilirsin. kimyasaldan daha iyidir bence=/
  • neverending nightmare  (27.02.09 00:18:20) 
erkek tipi saç dökülmesi için kabul görmüş iki madde: minoxidil ve finasteride.


  • flexin  (27.02.09 00:36:10) 
propecia, ama sakat durumları olabiliyormus basligina bakarsaniz.
alostil kullaniyorum ben, cok hafif acilmalar var diye o da sadece, ise yariyor mu anlamadim hala. bi paket de dercos anexil mi ne var ama daha baslamadim ona.

  • maersk  (27.02.09 01:05:31) 
priorin tablet cok farkettiriyor. hem de cook kısa bir zamanda. sampuan olarak ta novolgin (böyle yazılıp yazılmadıgından emin degilim)


  • jeanne hebuterne  (27.02.09 02:59:32) 
kadın tipi için ne lazım? bııktım bu ince telli saçlardan yahu.


  • oceano  (27.02.09 08:53:07) 
revigen diyor herkes.


  • co2s2  (27.02.09 09:13:57) 
(bkz: bitkiderman)
kullanımı baya bir zahmetli ama faydası oluyor gibi.

  • nick blender  (27.02.09 09:36:40) 
genetik tip saç dökülmesi ise kasmayın boşuna beş sene geciktirebilirsiniz en fazla. ben üniversitede 106 adet iğne yedim, affedersiniz kıçım kevgire döndü, hemşire ile arkadaş olduk. 23 yaşında dökülecek saçlarım 28 yaşında döküldü. baba amca dayı ayna gibiyse kulübe hoş geldiniz.alışmaya çalışın.

iyi tarafından bakın olaya, herkeste hepsi dökülmüyor. ecevit keli denen bir mevhum var mesela. mesela benim tepede üç tutam kaldı, o yüzden başımın arkasındaki kelliği yokmuş farzediyorum. bir moral oluyor ki sormayın. o da bir iki yıl içinde gider. yaş kırk oldu artık.
  • trocero  (27.02.09 12:36:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.