[]

Ne ısırığı bunlar

Alerji midir, ısırık mıdır? Tahta kurusundan şüpheleniyoruz.




 
yok, ikisi de.


  • godless frog  (05.06.13 22:23:11) 
sadece bacakların alt kısımlarında var. başka yerde yok.


  • godless frog  (05.06.13 22:23:48) 
alerji gibi değil aslında ama kaşıntı olur genelde ısırık olunca.


  • norek  (05.06.13 22:28:00) 
dokununca kaşınıyor hafiften ama öyle belirgin bir kaşınma yok.


  • godless frog  (05.06.13 22:28:43) 
tahta kurusu ısırıgı daha kotu olur dıye tahmın edıyorum ve bu kadar sık olucagını zannetmem.
yedigin bıseye alerjı gıbı geldı bana.ama önlem ıstıyorsan doktora git bı tahlıl yaptır derim

  • tadutadu  (05.06.13 22:32:05) 
pire olabilir mi?


  • meriadoc  (06.06.13 01:51:24) 
İki hafta öncesinde bacaklarımda tam olarak aynı kızarıklıklara sahiptim. Başlarda kaşınmıyordu sadece kırmızılıklar vardı, daha sonra kaşıdıkça kaşındı. Doktor net bir şekilde böcek ısırığı dedi hatta ''grasmilben'' yani ''akar'' denilen küçük eklem bacaklı.
Ucuz, dandik hostellerin iyi dezenfekte edilmemiş tozlu çarşaflardan bulaşmıştı bana.
Sana tavsiyem; çarşaf, yorgan kılıfı neyin varsa bi yıka önce ayrıca giydiğin kıyafetlerin de dahil. Daha sonra eczaneden 'Fenistil jel' ve 'Pharmavit calcium' al. Doktor bana bunları vermişti, kullandım ve iki gün içinde kaşıntı ve kızarıklıklar geçti.
Geçmiş olsun.
  • nohut yutmus solucan  (06.06.13 03:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.