[]

akıl hocalarına bir soru?

şimdi önümüzdeki hafta sonu lys sınavına girmem gerekiyor. sınava gireceğim il merkezine de otobüsle 2 saat uzaklıkta bir ilçe deyim.

sınav saat 10:00'da başlayacak malum 1 saat önceden sınav yerinde olmak gerek yani 09:00. benim bulunduğum ilçeden bu ile sabah 06:00 ve 06:30'da otobüs var 2 saat yol sürdüğünde 08:00 veya 08:30 da sınavın olacağı ile inmiş olurum. otogardan okula da bir 15 dakika sürer.

yukarıda belirttiğim şekilde gidersem eğer sabah 04:00 gibi uyanmam icap edecek. büyük bir hatamı olmuş olur böyle sınava gitmek bilemedim bir türlü. sizce yanlış bir karar mı?

aslında bir başka seçeneğim de var bir gün önceden gidip o ilde kalma şansımda var otelde ama ekstradan 100 lira masraf olacak gece otelde kalırsam. eğer otelde kalırsam 08:00 da uyanıp rahat rahat yetişirim sınava.

paramı yoksa uykumu bilemedim sizce hangi yolu tercih etmeliyim?

 
uykuyu seç 100 tlyi boşver derim otelde kal


  • basond  (05.06.13 21:07:44) 
kardeşim düşün kazanamazsan seneye bi daha deneyeceksin yarım yamalak uykuyla gidilmez seneye aynı masrafları tekrar yapacaksın gıt otele uyu tavsıyem bu


  • topraam  (05.06.13 21:08:25) 
otele geç.


  • zazazaraeta  (05.06.13 21:09:21) 
2 saatlik mesafe riskli bir uzaklık. felaket tellallığı adına söylemiyorum ama, yol boyunca oluşabilecek her türlü aksiliği göz önüne alarak hesaplamalısınız zamanınızı.


  • ete summer  (05.06.13 21:21:30) 
100 tlyi bana ver sınava gir ama tercih yapma hadi bakalım


  • son suser  (05.06.13 21:22:18) 
otelde kal.


  • there is a light that never goes out  (05.06.13 21:30:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.