[]

Sokaktaki iki kadın

Bugün bir pakedi kargoya verirken iki kadına rastgeldim sokakta. Karşıdan karşıya geçmek için kenarda beklerken solda da sokaktan caddeye çıkmak için bir arabanın beklediğini gördüm, bir tane de kadın arabanın başında. Birden döndü arkasını şoföre açtı eteğini kıçını sallamaya başladı. Sonra da gülerek gitti. Neyse fazla takılmadan işimi halletmek için karşıya geçtim. Verdim pakedi çıktım dükkandan bu sefer de karşı kaldırımda başka bir kadın sakin ve yumuşak bir tonla "hey baby, hey baby" (aralarda da bişey dedi de anlamadım).

Hiç böyle birşey yaşadınız mı? Anlamadım gece yarısı, kör karanlık, arka sokaklar da değil. Saat 15.00, şehrin ortası...


 
Ayranın tuzunu fazla kaçırmışlardır...


  • zekicalik  (04.06.13 23:42:03) 
@zekicalik
buradakiler bilse ayranı muhtemelen ondandır diycem de. küçük oğlan çocuğu gibi kaçtım valla. zorla s*kecekler sanki :)

  • heritage  (04.06.13 23:47:41 ~ 23:48:03) 
bi defa jeton satıyordum, böyle ispanyolca gibi bi dilden bişeyler duydum. jetonu attığım ufak pencereye eğilip kafayı uzattım. iki tane harika ötesi kadınla göz göze geldim. görüntüyü tarif etsem abazanlıkla suçlanabilirim ama bana baktılar aralarında konuştular bana tekrar bakıp gülüp arkalarını dönüp gittiler. sanırım türkiyeyi gezmeye gelen iki porno emekçisiydiler. daha sonra malum ortamlarda turkey trip diye çok arattım mamafih bulamadım :( private label idi galiba.


  • ismail yk  (05.06.13 00:15:57) 
Bir keresinde metro son seferinde bahçeliden kızılaya giderken (galiba) metro kapıları kapandıktan sonra bir arkadaş malını çıkarıp zıplaya zıplaya kahkahalar içinde sallamıştı.

Bir keresinde de kızılay meydanında 5-6 kara çocuk (ayakkabı boyuyorlardı galiba) bir anda etrafımı kaplayıp "yoğurtlu makarna yemek günah" deyip kayboldular.
  • adoramer3ku  (05.06.13 00:39:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.