[]

Bulent Arincin bugunku konusmasi

Ozur diledi muhabbeti vardi ne demis hakkaten diye dinleyeyim dedim. Abartisiz 1 saat Bulent Arinc dinledim su an aci cekiyorum. Adam hala illegal diyor, saldiri diyor, demokrasi diyor, sokaktakilerle basa cikariz diyor, polis yaralandi diyor, polise tesekkur ediyor vs. vs. Acikca sokaktakilerin saldirgan olduguna dair yanlis yonlendirme pesinde.

Ozur muhabbetinin kaynagini da buldum.
www.youtube.com
Bir sonraki soruya kadar min 6-7 dk izlemeniz lazim. Hala bu adamin ozur diledigini dusunen var mi?

 
meşru olarak protesto edenlerden özür dilerim diğer gruplar hariç dedi. gayet net bir özür. fakat geç kalınmış bir özürdür. neyse en azından yapıcı bir açıklama.


  • merkancam  (04.06.13 22:15:55) 
elif şafak öyle düşünüyomuş:
Başbakanvekili Bülent Arınç polisin-hükümetin hatalarını kabuledip GeziParkı göstericilerinden özürdiledi.Bu adımı önemli& olumlu buluyorum

  • kediebesi  (04.06.13 22:20:35) 
eylemlerin ilk baslamasiyla orantisiz guc kullanilanlardan ictenlikl eozur diledi. ote yandan kamu malina zarar verenlere ise bir ozur borclu olmadiklarini soyledi.


  • exlibris  (04.06.13 22:36:47 ~ 22:37:21) 
arkadaş bundan daha başka nasıl bir özür bekleniyor? ben anlamıyorum.
özür dilendi. özür dilendi. özür dilendi.
elbette ki tek taraflı bir özür söz konusu olamazdı.
  • pause  (04.06.13 22:38:40) 
arkadaslar ilk olay icin (gezi parkina yapilan sabah baskini) ozur var. gerisine hala saldirgan payesi vermeye calisiyorlar.
bu olaylardan sonra polis siddetini arttirarak surdurdu. hala surduruyor. polis insanlar oldurdu, bini askin kisiyi yaraladi, hayatlarini karartti. bunlarin lafi yok, ozur yok, sorumlularin cezalandirilmasi yok. bu sartlarda nasil ozur diledi oluyor?

  • f_d  (05.06.13 00:22:25 ~ 00:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.