[]

Beşiktaşta geceleri süregelen olaylar

Bunların sebebi nedir? Sanki oradaki insanlarda eğer onlar o barikatları kurmasa ve orada mücadele vermese polis direkt Gezi Parkı'na çıkacakmış gibi bir inanış var. Orada hala olayların yaşanmasının sebebi nedir? Bunlar önlenemez mi ya da şu an gerçekten gerekli mi?




 
insanlar semtlerini seviyorlar ve polis girsin istemiyorlar, biyere polis girince olay çıkıyor, polis olmayan yerler sakin


  • freebird5406_2  (04.06.13 16:06:12) 
Anladım. Heyecan arayan bazı tanıdıklarım oraya inip heveslerini aldıktan sonra garip hallere giriyorlar da.
Polisin oradan hala çekilmemesinin sebebi Başbakanlık Ofisi mi demelidir? Çünkü artık şiddetin devam etmesi, ki bence önlenebilirken, gerçekten gereksiz bir hal aldı. İstanbuldan bahsediyorum tabii.

  • mewthree  (04.06.13 16:12:37) 
arkadaşların gibi bilinçsiz sadece heyecan aramaya gelmiş kitlenin yanında çok büyük bilinçli kitle var, esasen kimse olay çıksın istemiyor, şiddetsiz bir eylem gerçekleştirme düşüncesinde, etrafa zarar vermeye çalışanlar önce tatlı dille sonra biraz daha sert bir dille uyarılıyor.

başbakanlık ofisi yüzünden polis tedirgin, dün gece çarşı ile polis arasında bir anlaşma yapıldı, kalabalık grup ofise doğru yürümeyecek polis de beşiktaş çarşısına girip müdahale etmeyecek diye

bu akşam 19.03'de beşiktaşta toplanılıp taksim geziparkına doğru yürünecek diye biliyorum
  • freebird5406_2  (04.06.13 16:15:51) 
başbakanlık ofisinden dolayı polis orda sanırım.söylediğin gibi geziye çıkma olayı var birde.dün artık rüzgarla nasıl geldiyse gaz parka kadar ulaştı kısa süreli bir endişe oldu polis mi geliyor diye.insanlar taksime çıkan barikatların polis tarafından yıkılmasını istemiyor.birde şöyle bi şey var o ilk gün(cuma) yapılan müdaheleden sonra polise karşı çok büyük nefret oluştu ve gün geçtikçe azalmıyor bu nefret her gazda artıyor.


  • yol  (04.06.13 16:16:36) 
dün gece artı bir tv'de yayına bağlanan emrah serbes olayları anlattı
www.youtube.com

  • freebird5406_2  (04.06.13 16:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.