[]

Direnişçilere Sandviç

Çalıştığım şirket, Taksim'de bekleyen insanlar için sandviç hazırlatıyor. 50-100 tane civarı olacak. Bunu en etkili nerede ne zaman dağıtabiliriz? Bugün olaylar diner ve Taksim ya da Beşiktaş durulur mu? Yoksa yine sabahlayanlar, sokaklara dökülenler olur mu dersiniz? Bizzat ben gidip dağıtacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.




 
bence geceye doğru dağıtılmalı o zamanlar insanlar çok zor durumda oluyor.


  • Caaannn  (04.06.13 14:38:23) 
yiyecekleri bırakabileceğiniz masalar var gezi parkında, oradan insanlar ihtiyaçları kadar alıyorlar

gündüz yiyecek içecek sıkıntı olmuyor taksim ve gezi parkında sabahlayanlar var, herkes dönüşümlü olarak nöbet tutuyor, gece kalıp sabahlayanlara dağıtılırsa daha yerinde olur sanırım orada bulundum bu kişisel görüşüm
  • freebird5406_2  (04.06.13 14:41:14 ~ 14:41:54) 
Taksim durulmaz Beşiktaş belirsiz. Bu tür yiyecek dağıtımı Gezi Parkı içinde oluyor ama imkan varsa bu işi hali hazırda yapan gruplara(gidince görürsünüz zaten) teslim edin veya en güzeli siz kalabalık görülen yerlerde kendiniz dağıtın.


  • lunedor  (04.06.13 14:41:56) 
Akşama doğru yapın hatta, mümkünse 11 civarı.


  • efrasiyab87  (04.06.13 14:44:18) 
şöyle de ihtiyaçlar varmış, twitter dan takip edebilirsiniz
twitter.com

  • freebird5406_2  (04.06.13 14:44:44) 
gece yarisina dogru parktaki masalara birakabilirsiniz. gün boyunca gelen giden cok oluyor, gece sabahlayanlarin daha cok ihtiyaci olur.


  • atmacaged  (04.06.13 14:59:50) 
atmacaged +1


  • freebird5406_2  (04.06.13 15:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.