[]

astım vs. biber gazı

aranızda ciddi şekilde astım/alerjik astım hastası olup alanlarda gaz yiyen var mı acaba? kaç gündür çıkamıyorum gazı yiyince yığılır kalırım, krize girerim diye ama evde oturmak da beni kahrediyor. deneyimi olan birileri varsa yazabilirse çok sevinirim.




 
şöyle düşün başkalarında etkisi beşse sende 10 olacak. bünyene de bağlı.


  • tuborg yesili  (03.06.13 16:57:51) 
dostum arkalarda dur kesinlikle.seni koruyp kolluyacak insanlar var orada.nefessiz kaldığını gördükleri anda yardımına koşuyorlar astım ilacı vs.maske tak ya da arkalarda dur.


  • ti ti ka ka bum bum  (03.06.13 17:01:25) 
Sakın diyorum sadece. Ben de alerjik astım hastasıyım, evet bişeyler yapmak istiyorum fakat canımı da tehlikeye atamam. Şöyle söyleyeyim benim gibi olan bi tanıdık daha sadece taksimde gaz olayları olurken beşiktaştan geçmiş. Taksimden gelen gazlı hava bulutundan dolayı akşamına tıkanmış.


  • nar eksisi  (03.06.13 17:47:43) 
bir ileri derecede astım ve alerjik astım hastası olan iki arkdaşım sokaktaydı.. ileri derecedekini eve girmezse ona yapacaklarımın ağır olacağı şeklinde tehdit ettim ve evine döndü.. alerjik astımlı olan da idare edebiliyor ama astım ilacı sayesinde o da.. ve kendini sakınıyor.. bi de şunu gördm ben sürekli bir şekilde maruz kalınca bir sorun yok da maruz kalmayıp ilk seferde yiyince daha çok etkiliyor.. yani dedikleri doğru biz alıştık artık gaz kesmiyor..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (03.06.13 18:34:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.