[]

reuters muhabiri

www.focushaber.com

arkadaş koskoca reuters muhabiri olmuşsun, cümle bile kuramıyorsun nasıl iş ya ? ben bu cahil halimle gitsem orada söyleyecek 3-5 cümlem olur, bu muhabir nasıl susuyor, nasıl muhabir olabiliyor ?


 
sözlüğe bakmadan yazmıştım, sözlükte kadına 'helal olsun'lar falan havada uçuşuyor. arkadaş tayyip orada eğitim falan derken, kopya skandallarından, atanamayan onbinlerce öğretmenden, eğitimin kalitesinden, kısıtlanmış festivallerden bahsedemiyorsan ne anlarım ben sorduğun sorudan ? ben anlamadım arkadaş, ben mi gözden kaçırıyorum bir şey.


  • gaborit  (03.06.13 13:13:07) 
ne kadar nefret dolsak da karşıdaki bir Başkaban!

Erdoğan öyle sert tepkiler veriyor ki kadın konuşamadı bi afalladı.Titreme o yüzdendir.

Çok şükür ki sorularını sormaya devam etti!Ben olsam soğukkanlılığımı koruyamazdım başbakanın karşında.Ya sesimi yükseltirdim,ya susar otururdum.Ama sayın Altaylı duraksayarak da olsa sorularını sormaya devam etmiş.Helal olsun diyorum!
  • damba  (03.06.13 13:19:06) 
@damba şimdi düşündüm de haklısın, heyecan faktörünü unutmamak lazım. ama böyle tayyip üniversite yaptık falan deyince haklı duruma çıkmış, çok fena ayar oldum.


  • gaborit  (03.06.13 13:24:54) 
bir muhabirin başbakana soru sorması haber oluyor düşün bu hale gelmiş artık. kendini o kadının yerine koy. izlerken aklımızdan geçenler, diyemediklerimiz onun da aklından geçiyordur eminim ancak bunları çok daha açık bir şekilde ifade etseydi zaten mikrofon elinden alınır, dışarıya çıkarılır tutuklanırdı herhalde.

hem bunun verdiği bir gerginlik vardır, hem de aldığı cevaplar öyle yüzeysel, öyle basit ki ve başbakan salağa yatmayı öyle güzel beceriyor ki, kadın bir an ne desem ben şimdi buna diye sapıtmıştır.
  • strangerinhere  (03.06.13 14:37:30 ~ 14:38:18) 
Tayyib öyle tehditkâr bir adamdır ki bunu sadece basın mensupları bilir dışarıdan göründüğü gibi değil arkadaşlar. Bu kadarına bile helal olsun.


  • i am so so serious  (03.06.13 15:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.