[]

bit önleyici şampuan

Şimdi seviyorum diye karniyarik yapmayi ogrenmis bi yengeniz var. Yalniz bit sorunu beni rahatsiz ediyor. Bu meriçimsi kizkankalarindan nasil kurtulurum. Kaba kuvvete bas(kafa) vurucam (aticam) sonra kendini acindiracak firsatci ibneler.




 
kwellada


  • dokunmakalbime  (03.06.13 10:18:48) 
Bitler mecazi yahu tam okuyun


  • aero dynamik  (03.06.13 10:24:56) 
hiçbişey yapmana gerek yok.


  • rock n roll  (03.06.13 10:28:09) 
Yahu nasil yok rahatsiz oluyorum bu tiplerden. Amaclari belli pustlarin. gelemiyorum böyle seylere. Kiza gorusme bunlarla desem kotu adam olucam. Ya kizi sogutmam lazim bunlardan ya ipnelerin gozunu korkutmam


  • aero dynamik  (03.06.13 10:35:15) 
sen yengemize güven,problem yok.tabi en önemlisi kendine güven.valla bak canını sıktığına değecek bişey yok.


  • rock n roll  (03.06.13 10:37:14) 
Ya ben güveniyorum. Herifler zaten kisacik boylu puf desen ucacak tipler. Kiz zaten erkekten saymiyoki onlari ki dedikodu yapiyor beraber. Iste o tehlike zaten. kizi doldurusa getiriyorlar. Direk söylemiyor ama biliyorum bugun tamam dedigine yarin olmaz demesinden.


  • aero dynamik  (03.06.13 10:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.