[]

bizler kardeşiz, herkesi sağduyuya davet ediyorum.

arkadaşlar kendi mahallemden gözlem yaparak söylemek istiyorum, olaylar kritik bir hal almaya başladı. tencere, tavaya vurup sokaklarda slogan atmak demokratik bir hak; fakat biraz da empati yapıp evlerinden sükunetle olayları takip eden yüzde 50'yi düşünün. muhtemelen o yüzde 50'nin içinde iş arkadaşınız, dostunuz, komşunuz belki de akrabalarınız vardır. lütfen onları kışkırtmamak için gürültü yapmayı bırakalım. sesimizi daha anlayışlı yollarla dile getirelim. aynı şekilde akp sempatizanlarını da sağduyuya davet ediyorum. lütfen eylemcilere karşı nifak tohumları ekmeyin. zira bir mahallede yaşanacak kıvılcım tüm türkiye'ye yayılır ve suriye, filistin'deki gibi kardeşin kardeşe kıydığı günler görürüz. gönül isterdi ki bu çağrıyı başbakan yapsın; fakat kendisi erk sarhoşluğunun etkisinden kurtulamamış. bu şerefe nail olmak siz güzel ülkemin insanlarına düşmektedir.

edit : belki eklemek, eleştirmek isteyenler vardır diye soru olarak değiştiriyorum.


 
tepki ortaya koymak için nasıl bir çözüm düşünüyorsun? önerdiğin yol nedir?

sesi kısıp evde oturunca kim neyi nasıl değiştirecek?
  • velhasilkelam  (02.06.13 23:13:20) 
evde oturan yüzde elli sokaklara çıkıp polis faşizmini görsün o zaman. bekliyoruz ! evde oturacağına polis ne halt ediyor gelsin görsün.
ayrıca eylemlerde herkes kardeşce zaten direniyor. sorunu yaratan polis, sorunu yaratan tayyip, sorunu yaratan yandaş medya!

  • tuborg yesili  (02.06.13 23:15:26) 
ayrıca o yüzde elli tayyibe söylesin o zaman nefret söyleminde bulunacağına ılımlı davransın! bu kadar basit. polisini halkın üzerinden çeksin!


  • tuborg yesili  (02.06.13 23:16:52) 
bizim mahallede bizi durdurmaya çalışan ufak bi grup oldu demin. götüm götüm kaçtılar tabi sonra. onbinlerce insan faşist polisin tazyikli suyunu, biber gazını, copunu yerken, binlerce yaralı, onlarca ölü varken, bi zahmet diğer 50% de gürültüye katlansın.


  • king lizard  (02.06.13 23:18:12) 
bakın böyle duyurular açarak sabahtan beri trollük peşinde olan dedeye sahip çıkalıma prim veriyorsunuz! ona ithaf ettiğim videolar duyuruda eskiişeir direnişinde bulunmaktadır. izlesin izleyin. polis yoksa sorun yok! dedeye sahip çıkalım gibi zihniyettekilere o tencere sesleri korku yaratır elbette. direniştir, eskişehirde duyulan tek sestir. susmayacaktır.


  • tuborg yesili  (02.06.13 23:20:12) 
Hep aynı laf polisi kışkırtmayın sizin hiç mi suçunuz sütten çıkmış ak kaşık mısınız! Ak kaşık deyince birilerinin bi yerleri kaşınabilir çünkü o kadar düşünemeyen cahil var ki!


  • Gülnane  (03.06.13 00:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.