[]

noluyor ?

sanki olaylar kontrolden çıkmaya başladı gibi,.biraz sukunete ihtiyacımız yok mu,




 
evet, sükunete ihtiyaç var. polisler orantısız güç kullanmayı bırakıp geri çekildiğinde, tayyip efendi kendini padişah zannetmekten vazgeçtiği zaman sükunet sağlanır..


  • bilmemkacincinick  (02.06.13 22:42:19) 
bilmemkacıncınick +
polis faşizmi durduğunda tayyip pis elini halktan çektiğinde sükünet gelecektir.

  • tuborg yesili  (02.06.13 22:44:02) 
bilmemkacincinick +1


  • blatta hiberna  (02.06.13 22:47:46) 
Polis taksimden çekildiğinde sükunet vardı.

AMa sonra beşiktaşta milleti gazlamaya başlayınca sükunet gene gtti.

TAhminimce bilinçli olarak direnişin sürmesini istiyorlar, gerilimi arttırmak AKPninde işine geliyor.
  • efrasiyab87  (02.06.13 22:48:43) 
yok tabii ki. o sükunetten geldi başımıza ne geldiyse...


  • strangerinhere  (02.06.13 22:50:14) 
gerilim yok ayrıca provakasyon var. onunda en büyük sebebi sivil polistir. alanlardan bildiriyorum. polis en büyük provakatördür bu durumda. gerilimi arttıran polisin ta kendisidir.


  • tuborg yesili  (02.06.13 22:51:34) 
:)) olayı sağcı-solcu muhabbetine getirmeyin bence..seçimle gelen seçimle gider.


  • dedeye sahip çıkalım  (02.06.13 22:52:42 ~ 22:55:07) 
polisin çekildiği taksim, park çiçek gibi oldu. her yere olması gereken budur.


  • annesütü  (02.06.13 22:53:41) 
zihniyetsizler hala sağcı solcu kavgası diyor. ben alanda başörtüsü olanla ateist olanla sosyalist olanla ülkücü olanla aynı anda direniyorum bana anlat nerde sağ sol kavgası?
arkadaşlar provakatörlere prim vermeyin. gerilimin tırmanmasının sebebi polis faşizmidir. polisin olmadığı yerde herkes tepkisini sakince yerine getiriyor. bu zihniyetin istediği de sizin gerlim çıktı yaa diye paniğe kapılmanız. bu gerilim değildir. bu direniştir. ve tek bir grup değil tüm halk direnmektedir. sükunet isteyenlere cevabımda özgürlük ve protesto etme hakkı kazaldığında gelecektir. bunun için de polis faşizmi sona ermeli tayyip pis elini halktan çekmelidir.

dedeler uyku vaktin geldi. evde oturmakla peynir gemisi yürümüyor. dediğim gibi aç eskişehirde ki durumıu gör. yukarıda sana hediye ettim linklerini izlersin.
  • tuborg yesili  (02.06.13 22:58:19 ~ 23:01:24) 
Valla ne oluyor anlatayım mı kardeşim. Önce bir kitle istabulda gezi parkı yıkılmasın diye protesto yaptı(doğal). Sonra polis ile halk arasında pürüzler yaşandı ve polis aşırı kuvvet kullanmaktan çekinmedi. Haliyle halk bu zulme karşı çıktı, sistemi protesto etti(doğal). Sonra bir kitle birçok sosyal paylaşımla bu haksızlığı yaydı ve insanları desteğe davet etti(doğal) sonra polis haddini iyice aştı, halkla kişisel kavgalara dahil saçmalıklar oldu.(oha yuh polis) birçok troll "24 saat devam ederse hukumet dusecek, kopege gaz sıkıldı vesaire yanlış seyler paylaştı"(ben trollun adam olanlarına hayranım, sizinki başka bir şey) siviller tuttuğunu 10kişiyle dovdu(hesabını verecekler) siyasal fırsat bulduklarını sananlar "haydi arkadaş bu her zaman olmaz" edalarıyla protestoyla hukumeti indirmeyi dilediler(antidemokratik dusunce) rte nin iki ayyaş demesi(bircok kisi için fitilin alevlendiği an) yani konu birçok kişi için değişti. Herkesin ana mevzudan sapmış, ayrı bir prostesto sebebi var, haklı haksız.


  • urnganic  (02.06.13 23:06:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.