[]

Polis Geri Cekilse..

tayyip karar verse polisi geri cekse falan halk da olaylari birakir evlerine dagilir mi yoksa intikam duygusuyla eylemlere devam eder mi?



not: herhangi bi provokasyon amaciyla sormuyorum.

 
en azından pazartesiye kadar devam ederler ama silahsız oldukları için şiddete meyledeceklerini sanmıyorum.


  • narcissa black  (02.06.13 00:01:28) 
evet de halk da yeni yeni yontemler gelistiriyor. tecrubelendi artik polise karsi.

molotov kokteyline falan girmez mi?
  • gerard  (02.06.13 00:02:33) 
o bilinçlenme falan değil. ayrıca molotofu halk değil provakatörler atıyorlar.


  • dalessandro  (02.06.13 00:09:15 ~ 00:09:32) 
girmez, karşısında polis olmazsa sıkıntı yaşanmaz fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net


  • fusion2dx  (02.06.13 00:10:34) 
ilk başta hiç polis sokmasa zaten bu kadar büyümezdi, ama karadenizli müteahhit inadına bağladı.

2-3 gün daha devam eder, millet faceden yeri göğü inletir, ve seçimler gelir.

zaten olayların hepsi beşiktaş, taksim, kadıköy, şişlide vb idi.

sultanbeyli, bağcılar, fatih gibi oy deposu olan yerlerde yaprak kıpırdamıyor.
  • efrasiyab87  (02.06.13 00:14:59) 
halk molotof niye atsin, kime atsin ayrica?

bu gibi ortamlarda provokatorler cikip ortaligi velveleye veriyorlar.

sonucta agaclar kesilmesin, betonlasmasin o park diye iyi niyetli bir hareketlenme, ortaligi milletin dukkanini, arabasini, caddeyi, sokagi yagmalamaya donusecekse olmaz olsun oyle direnis.

cunku caddedeki dukkan benim, sokaktaki araba senin, kosedeki cami kirilan ev ahmet amcanin. zarar verdigimiz seyler bizim. bir dunya savasi yapmiyoruz ve dusmani denize dokmuyoruz.

o guzelim yesil alana beton dokup avm yapacak kisi de benim, onun karsisinda durup bu agaclar kesilmesin yesil alan korunsun diye direnen de benim. ben turkum sen de turksun.

iyi niyetli bir eylemi, ve eylemcinin uzerine polisi sanki dusmana saldirmya zorlayan zihniyet, bunca tepkiye ragmen ben oraya avm mi yapacagim diyen zihniyetin duyarsizligi kadar, vay sen nasil boyle dusunursun hemen istifa et deyip kendi vatandasinin kapisini penceresini indiren (iyi niyetli direniscilerden bahsetmiyorum, sozum provokatorlere) zihniyet olmaz olsun.

sagdyulu hareket etmek gerekiyor.
  • exlibris  (02.06.13 00:22:42 ~ 00:35:11) 
facebook'tan arkadasimin kendi cektigi fotoya gore suan divan otel'in orda roman havasiyla dans ediyorlarmis.

hukumet akilli olsaydi cekerdi polisi, gosterilere izin verirlerdi. ama korktuklarindan midir yoksa elestiriye tahammullerinin olmadigindan midir bilinmez, bastirmaya calistilar, her zaman yaptiklari gibi.
  • she was my baby  (02.06.13 00:57:01) 
bence dağılır. dağılmasa bile normale döner durum. ki


  • enkolaykullaniciadi  (02.06.13 01:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.