[]

Hangi durumlarda askere almıyorlar?

şu durumlar çürük raporu için yeterli midir;
düz taban(bu işe ayramıyor diye biliyorum ama)
14 numara + astiğmat göz sağ göz yarı kör.
tek böbrek ve nakilli.
sabah akşam ilaç alma zorunluluğu.

 
tam numarayı hatırlamıyorum ama gözlerdeki toplam bozukluk 15 ya da 16 yı geçince çürük raporu veriyolar<
mesela 7 şer miyop + 3 er astigmat eder 20>16 ---> çürük raporu
diğer hastalıkları bilemem.
  • s man chen  (25.02.09 18:49:26) 
yürüyorsan askere alırlar sonra geri şut.

boy kilo ilgili bir olayda, ve aklı denge de tabiki, travesti de olabilirsin :))
  • thefirstfbli  (25.02.09 18:49:56 ~ 18:50:29) 
Merhaba,

Göz nedeniyle direkt olarak çürüğe ayrılırsınız. En önemli şey askerlikte göz zâten. Yoksa düztaban hiçbir şey ifade etmiyor.

İyi günler.
  • nuage  (25.02.09 19:53:23) 
  • jade  (25.02.09 21:25:35) 
bence de sen gidersin 1 ay sonra geri yollarlar gibime geliyor, geçmiş olsun bu arada bu kadar şeyle yaşamak zor olsa gerek.


  • alkolikfedai  (26.02.09 02:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.