[]

demokrasiyi tanımayan insanlar?

lan arkadaş bu rte ülkenin yarısından oy alarak seçimle gelmedi mi ülkenin başına? bu adam yıllardır aynı tepkiyi aldığı halde 11 yıldır başımızda değil mi her seçimde oyunu artırarak?

şu taksim olayları için sözlüklerde yaza adamları anlamıyorum. okudukça destek olan kesime hayret ediyorum hem demokrasi savunuculuğu yap hemde demokrasiyi hiçe say. savunduğunuz demokrasi %50 ile rte'yi başınıza getiriyor kabullensenize işte neyin hazımsızlığı bu.

bu adam ne dediyse yapacak işte taksim için. oyla deviremediğiniz hükümeti saçma sapan eylemler yaparak karalama politikasıyla mı devireceksiniz?

bir bilen cevaplasın lütfen sorularımı.

hayır birde gerçekten 3-5 ağaç sevdasına inansam bende karşı gelicem ama tamamen siyasi bence yapılanlar akp hazımsızlığının dışa vurumu.

 
sana cevap bile vermeye gerek yok amk fjdhgs


  • diyarbakir karpuzu  (31.05.13 16:36:16) 
kes lan sesini. ağaçlar simge bunu açık açık söylüyoruz zaten. metin lokumcunun keremcan karakuşun reyhanlının sorumlusu bu hükümettir. demokrasiyi bir takım kitlenin asıp kesme özgürlüğü olarak algılıyosan faşist olursun, haddini bileceksin!

edit: hapse girme korkusu
  • error522  (31.05.13 16:37:32 ~ 16:38:27) 
Demokrasi "en çok oy alan parti istediğini yapar" demek değildir.Önce bunu öğren.


  • mesa  (31.05.13 16:38:34) 
sen orada tam olarak ne olduğunu biliyor musun ve bunu destekliyor musun? destekliyorsan neden? yanlış anlama sadece bunu savunan insanların gerçekten hangi argümanlarla neyi savunduğunu anlamak için soruyorum.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (31.05.13 16:44:45) 
Seçime gelen parti kral değildir, öyle her istediğini yapıp insan haklarını ayaklar altına alamaz. Zira iktidarın kimin destekleriyle, neler yaparak başa geldiği belli, demoktarik ülkeler laiktir, dini alet ederek iktidara gelenler kendilerini padişah olarak görüyorlar. Kaldı ki orada ağaçlar simgedir, insanların burasına geldi. Hiç bir şey bilmeden konuşuyorsunuz.


  • mindwars  (31.05.13 16:45:54) 
1. muhalefetin olmadigi yerde demokrasiden soz edilmesi zor. iktidar partisinin muhaliflerinin olmasi, protesto edilmesi sana neden demokrasiyle celisiyormus gibi geldi pek anlamadim acikcasi. halk %50 oyla padisah secmedi nihayetinde.

2. olay su noktada gezi parki ve taksim meselesi olmanin otesine gecti ama oncesinde de esas mesele 3-5 tane agacin kurtarilmasi olarak aciklanamaz. mesele kamuya ait cok degerli bir kent parcasinin hic tartismaya bile firsat birakmadan yangindan kacirir gibi sermayeye pazarlanmasiydi. agac her yerde var ama kamusal alan farkli. zenginin cikarlari kamunun cikarlarinin onunde tutuluyor.
  • chavezding  (31.05.13 16:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.