[]

Emniyet amiri ile görüşücem, ne yapayım.

Deli gibi korkuyorum amk, dominant filan oluyorlarmış, iki kelimeden sonra sorgulanıyor gibi hissetmekten ve işi berbat etmekten korkuyorum.




 
neden görüşeceksin o da önemli tabii ama asker değil bu polis o yüzden rahat ol.


  • mosakale  (30.05.13 23:47:56) 
Tam da Franz Kafka yazınca bu sorgulanıyor gibi hissetmekten korkma durumunu tam oldu. Dava romanı tadına bir durum. Emniyet çalışanlarının dominant olmaları muhtemeldir, öyle olmak bir meslek hastalığıdır. İnsanların üzerinde üniformanın ya da kolluk kuvvetine dahil olduklarını gösteren kimliklerinin etkisini yıllarca gözlemleyerek mesleğe başladıklarından bir zaman sonra bununla yaşamaya başlarlar.
Şayet çekingen davranırsan bunu okuyacak ve bunun üzerinden seninle temas kuracaktır. Kendine orada bir şüpheli olarak bulunmadığını ve yasalar önünde, suçsuz bir birey olarak kimsenin senin üzerinde tahakkümü olamayacağını telkin ederek içeri girmekten başka yapabileceğin mantıklı bir şey yok.
Soru sormazsa cevaplama, sesinin titremesini önlemek için yeterli nefes al, yavaşça nefes al, rahatça otur, onun da senin gibi bir insan olduğunu unutma.
Kısa bir süre sonra tüm diyalog gündelik hayattaki başka şeylerden açılabilir, bu sırada kendini sorgulanıyormuş gibi hissetmen muhtemel, çünkü öyle hissetmeni isteyecektir.
Tüm bunlara ek olarak, siz konuşurken senin dışında pek çok insanla da muhatap olacağından ara ara davranışlarının dozunu ayarlamakta zorlanacak ve senden onay bekleyecektir, onun haklı ya da haksız olması seni ilgilendiren bir durum değilse bile emniyetteki işlerin nasıl yürüdüğünü biliyormuş gibi davranman ve onun katılığının seninle ilgili durumda işe yaramayacağını düşünmen, senin yüz ifadene de yansıyacağından yeterli olacaktır.
Kolay gelsin.
  • kalemdefter  (31.05.13 00:12:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.