[]

HTML5 sorusu

Merhaba
Web tasarıma merak sardım.ilk etapta yeticek kadar javascript biliyorum.css yazarken de sorun yaşamıyorum ama html yazarken sitenin tasarımını beceremiyorum bir türlü.tutorialden izleyerek yapıyorum adamın yaptığı siteyi yapamıyorum bir türlü belki de bu section aside fln işin içine girince zorladı beni.ben en son weble uğraştığımda sadece body ve tableler ile yapardım.zaten pek ilerlememiştim.şimdi sadece divle gene yaparım belki ama olmuyor.esas soru şu:
Yakın zamanda bir web şirketine giricem staj için DW ile kod yazmadan yapsam şu işi çok mu saçma olur?profesyoneller elle yapar böylece koda daha rahat hakim olur muhabbeti var.bu işi dw üzerinden yapan profesyoneller yok mu?ben de öyle yapayım olmaz mı yani?


 
13 yaşından beri tasarımla uğraşıyorum 5-6 sene öncesine kadar front page ile sorun çözerdim ama yıllardır notepad hariç bir şey kullanmadım ancak ben bile amatör olduğumu düşünerek profesyonel olarak tasarım yapmaya kalkışmıyorum. nasıl olacak?


  • vicious  (30.05.13 20:44:50) 
kodla yapacaksın. notepad++ ile.

themeforesttan falan temaları inceleyeceksin, benzerlerini yapcaaksın, kopya çekeceksin, üstlerinde oynayacaksın.

görünüm işi çok detay bir şey. koskoca temaya basit bir border vermediğin için sönük kalır, bir tane border verirsin "hah oldu" dersin. öyle diyim.
  • kamera motor  (30.05.13 21:01:37) 
@vicious
profesyonel tasarım yapacam demedim yaw.weble uğraşıcam tasarımcı veya programcı olarak.pro olanlar illa elle mi yazıyor dedim.
@kamera motor
işe girince öğrenir miyim ki?zamanında DW ile rahat yapıodum.millet çok rahat bişeymiş gibi yazıyor elle ben nie hiç beceremeyecek gibi hissediyorum onu anlamıyorum
  • amusan  (30.05.13 22:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.