[]

Latince Bilen?

Constantine'in oyununda bizim john cehenneme geçerken 4 tane kelime söylüyor.

ego por sit perum

bunlar latince onu anladım ama çeviri yapmaya kalktığımda anlamlı bir şey çıkaramıyorum. sizce ne olabilir? bileni vatikana götüreceğim hadi bakalım :p

 
Yazıların hepsini okuyamadım ama burada cevabını bulabilirsin sanırım. forums.dumpshock.com

Edit: Biraz araştırma yaptım, bunun anlamlı bir cümleden çok tek tek sihirli kelimeler olma ihtimali var.
  • mindwars  (30.05.13 20:21:20 ~ 20:31:33) 
@mindwars

orada da bi açıklama yapmamışlar
  • pek vokal  (30.05.13 20:23:02) 
ingilizce çevirisi i harbor to poor (ya da my harbor is poor) burda yazar demir attım yalnızlığa demek istiyor galiba


  • feykalade  (30.05.13 20:29:21) 
@feykalade

ego benim manasında kullanılmıyor latincede benim bildiğim. ama kendim manasında kullanılabiliyor
  • pek vokal  (30.05.13 20:31:30) 
he is to burn up denmiş bazı ispanyolca bloglarda ama bana bir şey ifade etmedi, sanki yanlış bir kullanım gibi geldi.


  • tiny penny  (30.05.13 20:40:51) 
@tiny penny

zaten oyunda 4 hareket yapıyor ve tek tek söylüyor ayrı gibi ama bence bi cümleyi 4e bölmüş gibi. fakat anlamlandıramadım ben de. acaba incilde geçen bi ifade falan olabilir mi ya da simgesel kelimeler?
  • pek vokal  (30.05.13 20:43:06) 
hiç sanmam çünkü cümleyi pek çok kişi sormuş yabancı bloglarda ama bilen yok. yanlış bir kullanım gibi bence. biri de bir anlamı yok hayri pıtırın büyülerinden biriydi demiş ama dalga geçmiş olabilir. ne oyunu duydum ne o filmi seyrettim, bilemiyorum.


  • tiny penny  (30.05.13 20:53:53) 
@tinypenny Oyunu değil ama kitabını okumuş ve filmini izlemiş biri olarak harry potterla alakasız olduğunu söyleyebilirim.


  • mindwars  (30.05.13 21:22:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.