[]

türkçe olimpiyatları. lan yoksa?

geçenlerde rus dışişlerinde çalışan bilmem kaç dil bilen bi hatun kişisiyle muhabbet ettim (bi orta anadolu şehrinde muhabbet türkçe olarak gerçekleşti). rusya ve rusyanın "himayesindeki" ülkelerde gerçekleştirilen türkçe olimpiyatlarından rahatsızlıklarını anlattı. hatta buna karşı kendileri rusça olimpiyatları düzenlemeye başladıklarını söyledi.

türkçe olimpiyatlarını düzenleyen cemaatin rusya ve "himayesindeki" ülkelerde, uzak doğu ülkeleri ile özellikle afrikadaki ülkelerde yaptığı gibi nüfuz elde etmesini engellemek için bunların faaliyetlerini terör kapsamına aldıklarını, bu kapsamı da genişletmek istediklerini ima etti (said nursinin kitaplarının terör örgütü dökümanları kapsamına alınmasını, bunu bulunduranların da ilgili terörle mücadele birimi tarafından incelenmesini kastetti).

rusyanın cemaatten çekincesi nedir? şimdi biz mi bu cemaati çok hafife alıyoruz, yoksa rusya mı çok paranoyak?

 
biz cemaati çok hafife alıyoruz.


  • SPQR  (30.05.13 15:14:12) 
biz hafife alıyoruz. adamlar her yerdeler.


  • mattiadestro  (30.05.13 15:15:08) 
Rusya cemaati bir ABD projesi olarak algılıyor. hatta direk bildiğin CIA ve derin bir projesi olarak...
bir de üstüne --eskiden--bu okullar fazlasıyla türkçü-turancı takılırlardı şimdi herkes AKP'ye angaje oldu bakma eskiden MHP- ANAP-DYP çizgisinde zibilyon zaten nurcu ve hatta fetullahçı vardı. Bu eski turancı MHPli kadro ile rusyanın pek yıldızı barışmadı sadece rusyanın eğil türkmenistanda filan da okullar kapatıldı.Yani bu konu yeni değil 10-15 sene önce de böyleydi.
cemaat okulu mezunuyum :)
  • niye ama  (30.05.13 15:19:39) 
haber.mynet.com

Hafife alıyoruz. Sadece dil öğretmek için haritadaki yeri bilinmeyen ülkelere adam gönderilmez. Daha büyük bir amaç olduğunu herkes biliyor. Nurcular İslam'ı yaydıklarını söylese de elemanların ABD casusluğundan tutuklanması kimlerin ayak işlerini yaptıklarını gün gibi ortaya çıkarıyor.
  • vizdilva  (30.05.13 15:20:25) 
zamanında misyoner adı altında yamyamlara kadar ulaşıp onları hıristiyan yapan hıristiyanların, müslüman versiyonu


  • facebook  (30.05.13 15:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.