[]

kazablanka hakkında tavsiyeler

18 haziranda kazablankaya gideceğim. bayan olarak nasıl giyinmeliyim? plajları var evet ama biz bikini ile girebiliyor muyuz?

barlarına gidebilir miyim? bar olduğuna göre alkol de var demek ki değil mi?

neye dikkat edeyim? ne yapayım?

 
www.virtualtourist.com

Bu arada havayolu firmasında falan mı çalışıyorsunuz? Sao Paulo, Trablus falan derken merak ettim de :D
  • thor odinsson  (30.05.13 13:05:16) 
bence google earth'e veya maps'e bir girip fotoğrafları aç. sahil kesiminden ve şehrin herhangi bir sokağından fotoğraflara bak. ortalama elli fotoğrafa bakarsan mutlaka bir fikir verir diye düşünüyorum.


  • kisa bisey olsun istemistim  (30.05.13 13:13:51 ~ 13:14:19) 
@kısa bir şey ya o görsellerden falan baktım ama pek bir şey çıkmadı bana direk gidip görenlerin tavsiyesi lazım.


  • zenc  (30.05.13 13:29:12) 
2 sene önce gitmiştim;kazablanka degildi ama Fas'ın baska bir sehriydi.Denize girmedik o yüzden sahil Kesminin ne durumda oldugunu bilemiyorum.Fasli arkadaslarımın resimlerine baktığımda genelde sortlarla giriyorlar hic bikiniyle gireni göremedim ama bu yerel halkla ilgili olabilir.Turist birinin şort zorunluluğu oldugunu sanmıyorum.

Sehir hayatı gayet normaldi,tabii süper mini sortlarla filan gezmedik ama pantalonlarla,elbiselerle,askili tisortlerle dışarıya çıkılıyor;kimse de bir sey söylemiyor.Barlara,diskolara da girdik çıktık,zaten yukarıda da belirttiğim gibi turist olunca baskı gibi bir durum olmuyor sanırım.

Geceleri disaridayken yalnızca hırsızlık olayları cok oluyordu,buna dikkat etmemiz gerektiği söylenmişti.
  • fraise  (30.05.13 13:56:24) 
kazablanka tırt bi yer söyleyeyim. plajlarını bilmiyorum. merkezde caddeler rahat, rue de corniche diye bi cadde var sahilboyunda, mekanlar genelde orada. alkol tüketimi sorun olmaz. çok da kapalı bi görüntüsü yok şehrin. abartılı olmamak kaydıyla şehirde kıyafet sorun olmaz. plajda da sorun olacağını sanmıyorum.


  • sigaraicilmeyenevdekimahzunkultablasi  (30.05.13 13:57:24) 
kazablanka bildiğin avrupa şehri. vaktiniz varsa ülkede biraz gezinmenizi tavsiye ederim.


  • 386 dx  (30.05.13 15:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.