[]

aştiden gölbaşına

arkadaşlar ankara otogarından(sanırım adı aşti oluyor) gölbaşına nasıl ulaşırız, araştırmama göre metrobüs otobüs filan var gibi görünüyor ama güvenemedim bu metrobüs otobüs ne sıklıkta geçer bunlarda ankaraya yabancı biri sıkıntı yaşar mı(para geçer mi mesela, geçmezse ne yapılabilir)




 
aştinin önünden dolmuşlar geçer 20-25 dakikada gölbaşında olursun


  • sakinkarnak  (30.05.13 12:25:37) 
AŞTİ de indikten sonra üst kata yonelip, AŞTİ'nin dışına çıkıyorsunuz.. Orada karsiniza cikan bulvar "Konya Yolu".. ve 2 tane baglanti yolu var ASTİ'ye..

Hangisinden Konya Yolu'na cikarsaniz cikin, o kosede bekleyin.. Maksimum 5 dakika icinde bir Golbasi dolmusu gelir..

Armada tarafındaki cikista otobus duragi da var.. Belediye otobusune kartsiz binemezsiniz, mavi otobusler parali..

Taksi'de maksimum 45-50 tl yazar Golbasi merkeze..
  • bigman  (30.05.13 12:26:10 ~ 12:27:06) 
Konya yolunda İstanbul tarzı metrobüs çalışması var ama daha bitmedi.. Hatta Eskişehir Yolunda da olacak..

Seçimlere az kaldı cosuyoruz.. :)
  • bigman  (30.05.13 12:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.