[]

Just English ya da English Time

Üniversitede okuyan bir arkadaşım bu iki dil kursundan birini düşünüyor? Eğitim kalitesi olarak hangisini önerirsiniz? Önermezseniz niye önermezsiniz?

Bunların dışında önerebileceğiz kurslar var mıdır? Teşekkür ederim.


 
kurs önermem. niye kursa gidildiğini anlamıyorum. özel ders almak çok daha efektif bence. kurslardan pahalı da sayılmaz. ben İspanyolca ders aldım zamanında, hocayı ders verenler ilanlarından buldum, memnun kaldım. zamanında 2 yıl rusça kursuna gitmiştim, pek verimli değildi, herkesin seviyesi ve öğrenme hızları farklı, gitmesi gelmesi angarya, hocayı beğenmezsen değiştiremezsin, gitmesen paran yanar falan filan. bir de anlamsız şekilde pahalılar. hee bir konuşma grubu kurmak mantıklı, onun için de bir sürü yöntem bulunur istenirse. bence böyle.


  • tiny penny  (30.05.13 11:12:11) 
Gramer kitabı alıp çalışsın. Kursa gittim, kesinlikle iğrenç. Grameri kitaptan hallettim tamamen. Son bir kurum kalmıştı hatta ona bile gitmedim, ortam o kadar vahim düşün. Çünkü seninle aynı seviyede sayılan insanlardan bayağı ileride oluyorsun vs.

+ İngilizce için özel ders aşırı anlamsız. Matematik, geometri, fizik falan değil bu, kendin halledebilirsin grameri.
  • wynter  (30.05.13 11:17:17 ~ 11:18:59) 
just englishi önermem. ders veren hoca istekli ve hevesli olmasına rağmen kus yönetiminden kaynaklanan müşteriyi atm olarak görme anlayışı burayı dinlenip dinlenip kaçılası bir kurs haline getiriyor. işin en kötü yanı da ingilizce ile ilgili bir şeyler öğrenebileceğiniz kurslar öğretmenlik yapan kişilerin açtığı kurslar oluyor ve bu kurslar da insanlar çoğunlukla hem öğretmen hem de işletmeci olmadığından çok uzun süre ayakta kalamıyor.

bir de kurs değil de tell me more filan önerebilirim.
  • tururo  (30.05.13 11:37:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.