[]

cruise turu satınalmak

Bu yaz sonunda avrupa başlangıçlı bir akdeniz cruise turu yapmak istiyorum. ets'deki arkadaşlar pek yardımcı olmadılar, 'yer yokmuş' diyorlar. ancak online satış yapan sitelerde yer var gözüküyor.
gözümü karartıp uçağı ve gemiyi ayrı ayrı kendim almayı düşünüyorum.

1- araya bir tur şirketi karıştırmadan yurtdışı çıkışlı cruise turu almanın riskleri nelerdir? özellikle gemiye yetişememe dışındaki riskleri soruyorum. turla gitmenin çok önemli avantajları var mı?

2- internette cruisedirect.com, cruise.com gibi sitelerde satış yapılıyor. buralar ne kadar güvenilirdir?

not: yurtdışında yer yön bulmakla ilgili bir sıkıntım yok, gemiden inince planlayıp kendim gezebilirim.

 
biz geçen sene turaturizim vasıtasıyla bir cruise turuna gitmek istedik. kötü bir olay yaşadık ve bir ay kala iptal ettirmek istedik. ama bize iptalin mümkün olamayacağını gitmezsek biletimizin yanacağını söylediler. biz de tamam o zaman dursun dedik. sonra biraz toparlandık değişiklik olsun diye gidelim dedik. gittiğimiz de karşılaştığımız şey turaturizm turu iptal edip nlc'nin iade ettiği parayı cebe indirmişti. biz de apartopar ordan bilet aldık.

yani işin aslı burdaki tur şirketleri gerçekten hiç güvenilir değil.
gemi de önce almak değil son anda almak daha avantajlıymış. biz mesela çok daha üst katta daha lüks odayı aynı fiyata aldık son dakikada.

nasıl bir güzergah düşünüyorsun bilmiyorum ama cruise turunu gemi sefası için iste. şehirleri gezmek için çok az zaman oluyor. çok koş koş oluyor.
  • fosforlu cevriye  (29.05.13 23:29:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.