[]

baklavaya kalmak ve yüksek lisans

geçen de sordum ama cevap alamamıştım, şimdi baklavaya kalan biri katiyen yüksek lisansa kayıt yaptıramaz mı?

o zaman baklavaya kalan kişinin askerden kurtulması için ne yapması gerekiyor ki? zike zike askere mi gidecek bu kişi?


 
bakaya olmasın o


  • the imp  (29.05.13 19:24:55) 
22 kez burada sormayi denemek yerine askerlik subesine telefonla sorsaniz coktan cevap alirdiniz.

bakaya kaldiginiza gore askerlik karari aldirmissiniz ya da teciliniz bittiginden askere sevk edilmissiniz. askerlik subesi size "askerlik yonunden sorun yoktur" gibisinden bir evrak vermedigi surece kayit olmayicaginizadan ve askerlik subesinde mıuhtemelen bunu sevk edildiginiz icin veremeyeceginden size simdilik gorunen "yaylalar yaylalar".
  • helenart  (29.05.13 19:34:27) 
askerlik şubesine bi tepsi baklava götürmesi gerekiyor kişinin.


  • halanne  (29.05.13 19:46:47) 
espri zaten malca onu geçtim de millet geçrek soruya cevap vermiyor, buraya cevap veriyo olaya bak aq ya.


  • baldur2  (29.05.13 19:47:27) 
baldur2, u mad?


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (29.05.13 20:36:28) 
@düşünüyorum öyleyse vurun

yaptığın komik değil. soru soran insanların cevap almasına engel oluyorsun.
  • darkredanger  (29.05.13 21:32:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.