[]

notları açıklamadan bırakan hoca

selam arkadaşlar

''mezun oldum oley'' triplerindeyken, bütünlemelerin başlamasına 5 gün kala, kısacası bugün, çok sevdiğim(!) bir hocam notları açıklamadan bana direkt ff vermiş. vizem ve finalim çok kötü geçmedi. derslere devamsızlığım neredeyse yok ve bu dersten kaldığımı öğrendim az önce. sinirden çatlamak üzereyim. konuşmaya gitsem konuşulacak insan değil kendisi. saçma sapan sebepler öne sürüp bıraktım diycek, e finalim iyi geçmişken kalmışım bütünlemede ne bok yerim bilmiyorum. ne yapayım ben şimdi, şikayet falan mı etsem?


 
Şikayet etme, neyi şikayet edeceksin şu aşamada?
Önce kalma sebebini öğren hocayla görüşüp.
Final notunu öğren ve kağıdını gör ki haklı dayanağın var mı onu bil.
  • cakabo  (29.05.13 17:04:39) 
hocaya gidip beni niye bıraktın falan deme tabi. şikayette hiç bulunma. nerelerde hata yaptığımı öğrenebilir miyim, bütünlemede nerelere çalışayım tarzında sor. üslup önemli.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (29.05.13 17:06:53) 
hocanın sınav kağıdı okuma gibi bir alışkanlığı yok. kafasına göre not veriyor. notlar açıklanmadı ama en azından dd ile geçeceğime emindim. devamsızlık yok, ödevimi verdim ki adamın dersten geçirme kriterleri bunlar. kimse bu dersten nasıl geçtiğini bilmiyor. finalde çok bir şey yapmadan geçtim diyenler var. 100lük kağıt versem de okumaz. bütünleme de faydalı olmayacak yani ondan korkuyorum. ortada bir not yok ve ben ff alıyorum. notların harf açıklanmadan önce açıklanması gerek. bunu mu şikayet etsem acaba diye düşünmüştüm.


  • zet  (29.05.13 17:14:24) 
Hocam bence herşeyi göze alıp, hocayla konuşmalısın. Benzer bir durum başıma gelmişti. Yaz okulunda bir ders aldım. Vizelerim son derece yüksek olmasına rağmen yıl sonu notum CB gelmişti. Şüphelendim. Sonra amaan herhalde finalde düşük almışımdır dedim ve kovalamadım. Ama içimi yiyen bir kurt vardı. Onun öncesinde de 2. vize açıklanırken benim notum açıklanmamıştı. Hoca yazmayı unutmuştu. Ben de hoca notu sisteme girmedi diye şüphelendim. Yaz okulu bittikten sonra Ekimde bölüme uzun bir mail attım (Tabi sen maille başvurma) Hakikaten notum girilmemişti. Sağ olsun ilgili bir hocam sayesinde CB olan notum BA oldu.

Bence peşini bırakma. En azından vize notlarını öğren için rahatlamış olur.
  • totalstation  (29.05.13 17:25:43) 
Notunu sayisal olarak ogrenmek yasal hakkin mi ogren bi asistandan, sonra birakan hocayla konus sonra dekanliga dilekce verirsin duruma gore.


  • there is a light that never goes out  (29.05.13 18:06:19) 
hocana önce notunu sor, eğer saçma sapan bahane öne sürerse büte kal. baktın yine olmadı, hocanın yanına git ve "hocam tek ders sınavı için gün belirleyin" de. o zaman geçirir.


  • klassno  (29.05.13 18:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.