[]

Uygun banka hesabı buldurmaca

Bu işlerden pek anlamam, hiç bir banka hesabında her hangi bir şeyim yok. Kredi kartı, banka hesabı vs. Aradığım şöyle bir şey:

1) Kumbara gibi kullanayım, para yatırıp biriktireyim, faize gerek yok,
2) Kesinlikle hesap işletim ücreti almasın,
3) Havale ve eft'den ücret almazsa tadından yenmez.

Biraz araştırdım elbetteki. En çok ilgimi çeken Finansbank "En Para" oldu. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Bu arkadaşlar eve gelip sözleşme imzalatmalılar ancak ben işim gereği evde olmuyorum, iş yerine gelsin dersenizde iş yerim yok, geziyorum arabayla. Bu yüzden kalbim sızlaya sızlaya bundan bir tane edinemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

 
:) internet bankacılığı kullanırsan havaleden almaz ama çoğu eft den ücret alır. herhangi bir bankadan vadesiz tl hasabı açtırman yeterli olacaktır. ben iş bankasını tavsiye ederim.


  • armatür  (29.05.13 12:34:30) 
ben de tam bu tarz birşey arıyorum. peki enpara'da parayı finansbank atm'lerinden mi yatırıyoruz? nasıl oluyor tam? (yeni başlık açmiyim diye şeettim)


  • brkylmz  (29.05.13 12:41:54) 
@brkylmz Evet, diğer atmlerden de çekebiliyorsun, yatırabiliyor musun bilmiyorum ve tabi bir miktar ücret kesiyorlar. Sitelerinde açıklayıcı bilgileri bulabilirsin www.finansbank.enpara.com

Edit: @armatür, araştırdım biraz, iş bankası hesap işletim ücreti alıyor sanırım.
  • mindwars  (29.05.13 12:46:45 ~ 12:50:54) 
@cervuetta muhtemelen maaş hesabınız olduğu için hesap işletim ücreti ödemiyorsunuz. Kendi sitesinde vadesiz hesaptan aylık 5tl kesildiğini belirtmişler.


  • mindwars  (29.05.13 12:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.