[]

elektrikler kesilince bütün yazdıklarım gitti

arkadaşlar, yarım saat önce word dosyasını kaydetmeye fırsatım olmadan elektrikler kesildi. kurtarma şansım var mı? ne kadar uğraşırsam uğraşayım tekrar yazamayacağım bir konu olduğu için, günlerimi alsa dahi kurtarmak istiyorum.




 
şayet daha önce sen elle ayarlamamışsın, belirli aralıklara otomatik kaydetme özelliği çalışmaz. yine de, "belge kurtarma" sekmesini bir aç, şansın varsa orada görebilirsin en son kayıt halini. bundan sonra da otomatik kaydetme özellğini mutlaka etkinleştir. geçmiş olsun.


  • eeeh  (29.05.13 10:20:29) 
eski office ise; c'nin içinde *.wbk diye arama yapıp bak bi.
2010-2013 ise; file > open > recover unsaved documents yap.

  • dokunmakalbime  (29.05.13 10:23:53 ~ 10:25:07) 
kurtarma ben daha önce elle ayarlamadığım halde aktifmiş. fakat belirttiği dosyada bulamıyorum aradığımı.


  • dirildimde geldim  (29.05.13 10:28:11) 
başka bir yöntem ise; klasör seçenekleri-> gizli klasörleri göster de ve sistem dosyalarını gizledeki tiki kaldır. Sonra dosyayı nerede açtıysan oraya git orada bi word dosyası olur. Ona bak.


  • cetoxim  (29.05.13 11:10:52) 
Kulağa küpe olsun ister Microsoft office ister Libreoffice kullanın otomatik kaydekte sıklığını 1 dakikaya ayarlayın ki, böyle ani durumlarda kaybınız sadece son 1 dakika içinde yazdıklarınız yaptıklarınız olsun.


  • mahsus mahal  (29.05.13 11:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.