[]

sortie veya benzeri mekan

merhaba,

alamancı dostlarımız istanbul gezileri sırasında reina'ya gitmek istediklerini söylediler. ama küçük bir araştırmayla sortie'nin daha makul olacağını tespit ettim. bunun ışığında birkaç sorum var:

1- bunun gibi boğaz manzaralı, dans edilebilecek başka neresi var?

2- kendi halinde insanlarız, içeriye girmekte problem yaşar mıyız (hafta içi büyük ihtimalle)?

3- içeride restoranlar var, büyük ihtimal rezervasyon yaparız birine de sonrasında kop kop olayı nasıl oluyor, hafta içi eğlence var mı bu çeşit?

şimdiden teşekkürler.

 
anjelique var fakat popülasyonu biraz fazla oluyor. yine istiklal caddesinde 360 var. turistler seviyor genelde. daha marjinal birşeyler isterseniz xlarge olabilir. yine orası da beğeniliyor.
haftaiçi çok rahat girersiniz, hiçbir problem olmaz. eğlence olayı kendiliğinden gelişiyor zaten, 11 gibi bar kısmı yavaş yavaş dolmaya başlıyor. buraya geçiyorsunuz.

  • yimirta  (28.05.13 17:35:56) 
götünüze kaçmicaksa ulus24


  • para ve seks için yaşarlar  (28.05.13 18:12:15) 
@yimirta +1 birde masquarede yada maschine de olabilir. tabi damsız olmadığınızı varsayıyoruz.


  • camiroquay  (28.05.13 19:25:50) 
topless var taksim'de, 360 da olur. xlarge'ın boğaz manzarası yok.


  • klassno  (28.05.13 19:30:19) 
nerde karar kıldın


  • para ve seks için yaşarlar  (29.05.13 14:48:33) 
sortie'ye götürdüm; beğendiler :)


  • schwannoma  (07.06.13 15:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.