[]

Stajyer-çalışan sorusu

Okulu bitirdikten sonra stajyer olarak çalıştığım yeri, cv'mde çalışıyor olarak göstersem ne olur? Staj yaptığım yerdeki ilişkilerim gayet iyi, imza mimza istemeyecekleri sürece arayıp sorsalar bizde çalışıyordu derler, referans gösterebilirim. Bir sorun çıkar mı?




 
çıkar. sigortan yattı mı? ne kadardan yattı vs.


  • sen git ben geliyorum  (28.05.13 15:42:32) 
Bi sorun çıkmaz,
Önceki sigorta kayıtlarına bakılmıyor.

  • sormayın bana sen o musun diye  (28.05.13 15:53:43) 
benim şuan çalıştığım yerden sigorta dökümanımı istemişlerdi, girip çıktığım işi söylememiştim, 2 günlük sigortam ayan beyan çıktı neyseki bişey demediler ama niye sakladında diyebilirlerdi, evet sigorta sorunu olabilir, ama çalışıyor diye gösterirsen işveren seni tercihte etmeyebilir bu yüzden cvnde yaz ama hileye başvurma


  • dusundumdusundumdurdum  (28.05.13 16:04:24) 
işe girerken bütün bilgilerini veriyosun zaten. cilt no, doğum yeri ve doğum tarihiyle hizmet dökümüne ulaşılabiliyor. çok da zor bir olay değil daha önce çalışıp çalışmadığını öğrenmek. nüfus cüzdan fotokopisiyle hallolacak bir şey.


  • isim  (28.05.13 16:44:16) 
ararlar da o sırada çaycı abla ya da alakasız biri açsa telefonu;

"- alihoca geçen yaz staj yaptıydı bizde. yok yok şimdi çalışmıyor." dese bitti.
  • kakao  (28.05.13 16:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.