[]

3 adet film merak.

çocukluğumda izlediğim ama şimdi ne isimlerini nede senaryolarını hatırladığım 3 adet film var. bilenlerden isimlerini istiyorum.

1. film kör bir adam var. sokağına fln herşeye iyi alışmış idare ediyor. sonra bi kadın buna aşık oluyor ve bununla yaşamaya başlıyor. kadının evde yaptığı en ufak değişiklikler bile adama ter olarak yansıyor. adamın ablası veya kardeşi kadına çok kızıyor. sonra adamın gözlerinin açılmasının bi olanağı olduğunu öğreniyor kadın ve adamı ameliyat ettiriyor. adamın gözleri aççılıyor fakat hiçbirşey beklediği gibi olmuyor. tanıyamıyor hiçbirşeyi camlara çarpuyor vs. ek olarak hatırlanan : adamın çok küçükken, kör olmadan önce gördüğü ve hatırladığı tek şey bulut ve adam bi harabe binaya gidip yağmurun sesini falan dinliyordu.

2. film bu film hakkında çok az şey hatırlıyorum. adam birsürü olayın içinden geçiyor, entrikalar silahlar fln. sadece hatırladığım tekşey filmin sonunda yüksek binanın tepesinde bir adamı vuruyor silahla ve adam aşağı düşüyor. aşağı baktığında da vurduğu adamın önceden nereye düşeceği belirlenmiş, işaretlenmiş bir branda tarzı kurtarma şeyine düştüğü ve ardından milletin "süpriiz" edalarıyla fırlayıp tüm olayların adamın doğum gününün bir parçası olduğunu söylemesi.

3. film kahramanlı vurdulu kırdılı bir filmdi ama hatırladığım tek şey filmin sonunda kötü adam kaçıyor arabayla. engebeli bir yol, araba inip kalkıyor, gözden kaybolup tekrar geliyor. iyi adamın elinde bir bazuka var ve -1 missisipi 2 missisipi 3 missisipi diye sayıp roketi atıyor ve adamın arabasını tam göründüğü bir anda vuruyor.


bu filmleri bilen birileri vardır umarım.

 
2. the game (michael douglaslı idi di mi?)

1. film de bana fatma girikle kadir inanırın filmi gibi geldi. ftma girik kadir inanıra gözlerini veriyordu mavi mavi bir kadir inanır oluyordu..
ama senin sorduğun yabancı bir film sanırım.
neyse..
  • silver fox cha cha  (24.02.09 12:26:19) 
2 numaralı filmi biliyorum ama sonunu söyleyip şahane spoiler verdiğiniz için buraya yazmayacağım.

edit: aha da üstte silver fox cha cha yazmış artık çok geç.
  • kibritsuyu  (24.02.09 12:28:02 ~ 12:28:52) 
1- at first sight? val kilmer'dı sanki kör adam.
2- game
3- ? pas :)
  • zihua  (24.02.09 12:50:27) 
3 bazuka değil de sniper tarzı bi laetti o. marc da cascos mu ne o oynuyordu.


  • bryan fury  (24.02.09 12:56:53) 
1. at first sight
www.imdb.com

  • her pakette once kalite  (24.02.09 12:58:20) 
3. mark dacascos-sabotage
www.youtube.com
www.imdb.com
  • sarap dumani  (24.02.09 13:04:37) 
tesekkürü borc bilirim.


  • baharat  (25.02.09 11:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.