[]

Top oynarken cinler tarafından çarpılan adam

(bkz: top oynarken cinler tarafindan carpilan adam)
www.izlesene.com

Şu başlıkta bahsedilen videoyu izleyeli belki 4 yıl oldu, hala merak içindeyim.. Bu maç hangi takımlar arasında yapılmıştır, bu futbolcu kimdir, akıbeti ne olmuştur, gerçekten sorunu nedir?

İçim içimi kemiriyor yıllardır, bu soru yanıtını bulursa çok rahatlayacağım!

Şimdiden teşekkürler

 
cinler çarpmış işte.


  • durdenist  (24.02.09 12:19:24) 
bildiğim kadarıyla boyundaki kemik kırılıyor o yüzden birkaç saniye can çekişiyor sonra da ölüyor.


  • durdenist  (24.02.09 12:32:44) 
yasiyor, hatta ertesi maca yetisecek kadar da cabuk iyilesiyor.

diger cevaplar da surada mevcut;
en.wikipedia.org
  • milesh  (24.02.09 12:56:54) 
"this clip is from a match over three years ago between Al-Raed and Hajer, two clubs in Saudi Arabia. The player player's name is Abdulrahman Al-Shoaibi, a Hajer player, and he was hit in the side of the head and suffered a seizure. He had to be taken to hospital, but he was absolutely fine and didn't spend the night there. In fact, he played the very next game for Hajer. The movie title is fake, people here are just trying to spread religious propaganda" diye okumuştum bir yerde


  • sp3ciali5t  (24.02.09 13:17:53 ~ 13:18:14) 
yahu cin min saçma işler de bunlar hakkaten içim bi tuhaf oldu lan. adam resmen can çekişmiş. sahada olsam kesin bayılırdım. uche'nin ayağı kırıldığında fenalık geçiren adamım lan ben!


  • teritori  (24.02.09 14:21:10) 
o değilde fondaki ilayi indirebileceğimiz biyer varmi?


  • 05  (24.02.09 17:13:06) 
doktor bey taniyi koydu yine.. :)

ben de omurilik kesisi gibi birsey olabilir diyordum ama adam 1 hafta icinde donmus sahalara, hatta maca cikmis, ilginc gercekten!
  • kafam kadar gulsah  (25.02.09 10:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.