[]

Sigara saranlara soru

1 senedir falan sigara sarıyorum. Ama sarmayı çok daha önceden öğrenmiştim. Şimdi bu ufak sigaraları sararken, -ince ve düz sarıyorum- ara sıra mesela her 10 sigaranın 1'inde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum, yılların sarmacıları varsa beni bi aydınlatsınlar:

böyle çekiyorum asılıyorum çok zorlanıyo. sanki filtre izin vermiyo dumanın geçişine. bu filtrenin hemen önünde çok tütün olduğu için mi, az tütün olduğu için mi yahut boşluk falan kaldığı için mi oluyor acaba?

her zaman da olmuyor. hep de aynı sarıyorum aslında. (ince küçük filtre kullanıyorum filtreyle aynı ende sarıyorum)

 
çok tütün biraz boşluk bırak en azından bende öyle oluyor


  • 70x100  (27.05.13 23:20:28 ~ 23:21:00) 
tütün sıkıdır ya da çok yaşdır,elinle biraz aç fazla sıkma sararken.


  • ganyotçu  (27.05.13 23:22:10) 
sen her seferinde aynı sardığını sanıyorsun ama öyle olmuyor. koyacağın tütünü parmaklarınla ayırıp kıyman gerekiyor küçük küçük, tütünün hava alması için. üşenmeyip her seferinde yaparsan bunu başına gelmez bahsettiğin olay pek. bir de sardıktan sonra nasıl yaktığınla da ilgili olabiliyor. mesela çakmağın ateşi fazla çıkıyor, bir tarafı daha çok yanıyor kağıdın, bu sefer de aynı sorun çıkıyor. ona da dikkat etmek lazım. son bir ihtimal de filtrenin nemli olması.


  • blodeuwedd  (27.05.13 23:45:01) 
bende arada bu olayı bılerek yapıyorum. sıka sıka sarıyorum zor gelıyo ıcmek sonra 2-3 saat aklıma gelmıyo =)
sarmadan elinle ufak ufak ayır tütünü.yada o ufak sarma zımbırtılrından al. kıvamını ıyı yapar

  • tadutadu  (28.05.13 00:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.