[]

Ereksiyon şeysi

Bundan 8-9 ay öncesine kadar günde en az 3 kere durup dururken ereksiyon geçiren, dayanamayıp en az 1 bilemedin 2 kere mastürbasyon yapan benim bu zamandır kendiliğinden ereksiyonum durdu, hatta kaldırmaya çalışırken bile zorlanıyorum. Yeni sevgilimle birlikte olurken de eskisi gibi tam ereksiyonumu yaşayamadım, yani sertleşiyor ama eskisi gibi tam sertleşmiyor. 24 yaşımdan gün alıyorum, noluyor ulan ne yapmalıyım?




 
Şeker hastası olabilirsin onu bir ölçtür

onun dışında sertleşme problemin var, fiziksel mi yoksa psikolojik mi onu araştır.

Sebebini bulunca uygun tedaviyi kullan.

o zamana kadarda "cialis"
  • efrasiyab87  (27.05.13 23:09:46) 
24 yaşında adamsın, sakın ilaçlara falan yönelme!
son zamanlarda psikolojine etki edebilecek bir durum yaşadıysan, onu elimine etmeye bak, olmuyorsa yardım al.
yoksa, fiziksel bir problem olabilir, ona baktırman lazım.
her halukarda profesyonel yardım şart. lütfen doktora git.
  • eeeh  (27.05.13 23:17:07) 
Hiçbir şey diyemeyiz buradan. Kullandığın bir ilaç, fiziksel bir sorun, psikolojik bir sorun vs hepsi olabilir. Doktora git sen.

Cialis falan da umursama şimdilik. Önce doktora git.
  • thor odinsson  (27.05.13 23:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.