[]

haftada 5 kez aynı rüyayı görmek

önce kısa bir ön bilgi vereyim:

çocukluğum 8 katlı bir apartmanda geçti, 6. katta oturuyorduk. haliyle asansör hayatımın bir parçasıydı. çok da oynardık asansörle. mesela içine biner, birinin çağırmasını beklerdik. ya da kat arasında durdurup biri çağırıncaya kadar içinde otururduk (amma salakmışız şimdi fark ettim). asansörün bozulması da ayrı eğlenceydi bizim için, macera gibi gelirdi. yani asansörden hiç korkmazdım. sonra taşındık, asansör hayatımdan çıktı. son 10 yılda toplasam 10 kere binmişimdir en fazla asansöre.

amaaaaaa, haftada en az 5 kez asansör görüyorum rüyamda. hep sıkıntı, hep sıkıntı. hep aynı şeyleri görüyorum. 6. katın düğmesine basıyorum, asansör devam ediyor 6'yı geçiyor, stop düğmesine basıyorum durmuyor panikliyorum. ya da bina 8 katlı, asansör 6'yı geçtiği gibi 8'i de geçiyor, yukarı çıkmaya devam ediyor, kapı yok sadece duvar var, böyle kan ter içinde uyanıyorum. aynı şekilde zemin kata gelince durmuyor, böyle boşluğa giriyor yerin dibine. korkarak uyanıyorum. bazen de gitmek istediğim katın düğmesi görünmüyor panelde. ya da duruyorum kapı açılmıyor. ya da asansörün ışığı kesiliyor birden vs vs vs. yani hep asansör temalı gerilim yaşıyorum ve hep kalp çarpıntısıyla uyanıyorum.

yorum yapabilecek birileri var mı? asansörde filan mı ölücem yoksa ben?

 
çocukluğa özlem var. heyecana aksiyona belki masumluğa bilemem. o zamanlardaki gibi hissetmek istiyorsunuz. monoton mu hayatınız? gizlilik ve heyecan verecek bişey yapın. tırmanın bi yerlere?


  • female demon  (27.05.13 12:20:06) 
eski asansörünüz kırılmış sana taşındın diye. bozulmuş hurdya çıkmış büyük ihtimalle. hayaleti rüyalarında hortluyor böyle. otis hoca'ya git bir muska yazsın, bişeyciğin kalmaz.

şaka bir yana da, yakın zamanda asansörlerden muhabbet içinde bile bahsettiysen bilinç altındaki anılarını uyandırmış olabilirsin.
  • loveinaflipbook  (27.05.13 12:21:08) 
hacı bence git bir asansörlü binaya. en üst kata çık, sonra in. sen çöz.


  • someone of god  (27.05.13 12:47:57) 
Eski binaya git ve asansöre bin. +1


  • dalessandro  (27.05.13 13:16:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.