[]

Çok sıkıldım

Ekleme: Ben bi süre kaçıyorum. Şu dersleri falan vereyim. Eski duyurulardan gelip de sorusu olan çıkar falan diye şu linki vereyim: cnr0.org , merak eden, takip edicem diyen de şuradan twitter.com ulaşabilir. Grş.

Üniversite hayatımı 4 senede dımdızlak okulu bitirmek dışında hiç bir bok yapmadan bitirip, sonra bulduğum ilk işe atlayıp, halime şükretmek isterdim. Böyle olmadı, deli gibi çalıştım, dil öğrendim, yurtdışına gittim, orada çalıştım, aynı anda iki işte çalıştım, proje geliştirdim, öğrendim, düşündüm, sürekli düşündüm. Altıncı senemdeyim, bir dönem daha uzadı okulum. Ve artık bittim. Çok sıkıldım beyler. Çok dolu kafam. Tüm hayatımı etkiliyor bu doluluk, kafayı yemeye başladığımı düşünüyorum artık. O kadar çok şeye yoğunlaştım ki boş vaktim yokmuş gibi hissediyorum. Okulumu da bitiremiyorum, haftaya 12 finale giricem, zerre çalışma isteğim yok.

Biliyorum ki okulu bitirsem daha farklı bi telaş başlayacak, çok şeye yoğunlaştığım için iş olarak da milyon tane seçeneğim var, bir yol çizeceğim diye çıldırmak üzereyim. Sürekli düşünüyorum ya. Kafam hiç boş kalmıyor.

Nasıl boşaltıcam ben bu kafayı? Git seviş demeyin, canım sevişmek BİLE istemiyor. Bu dünyayı ben mi kurtaracağım? Haddinden fazla çaba gösteriyorum, artık bir alışkanlık oldu bu.

Çevremi, ülkeyi ve dünyayı kurtarma fikrinden nasıl vazgeçebilirim? Dalga geçmiyorum çok ciddiyim bu konuda. Sikmişim anasını deyip cebime girecek 2 kuruşa bakmak istiyorum ya. Bir şey geliştirmek istemiyorum amk. Fikir bulmak istemiyorum. İnsanları etkilemek falan da istemiyorum. Sik gibi takılmak istiyorum sadece. Silicem bu duyuruyu sonra.

Tüm rollerimden istifa edip bir sene sadece asalak gibi yaşamak istiyorum ama param olsa bile yapamam ki böyle bir şey. Bağımlıyım lan ben resmen.

 
Benim de 2 yıl uzayacagı bugun kesinleşti okulun,mal mal takılıyorum. Önümde finaller var,gram çalışma isteğim yok. Eskiden bu meselelere cok takıktım senın gıbı su an sadece kendımı dusunuyorum.Nası oldu bılmıyorum ama bır anda geldi bana bu duyarsızlık. Sana da bir anda gelir merak etme.


  • lola35  (27.05.13 02:00:07) 
yeterince dolmamışsın bence. bir noktadan sonra beyin kaldırmaz, "sikerler ulan" deyip ortalığı dağıtırsın gibime geliyor. ya da büyük başgan roket adam olursun belki, belli mi olur?


  • der meister  (27.05.13 02:08:57) 
ben de 6. senemdeyim ve okumak dışında her boku yaptım. 8 ya da 9da bitecek gibi gözüküyor. dizilerim sezon finaline girince animelere başladım. bir de kitaba başlayacağım yarın. yani başka insanların hayatlarıyla, hikayeleriyle avunuyorum ben. seneye açıköğretimden mezun olacağım gerçi 2. üni. olarak. oradan mezun olunca normal okulumu dondurup askere mi gitsem diye düşünüyorum. amk okulunda da 6 sene oldu, bıraksan bırakamıyorsun kalıyorsun öyle olduğun yerde. hayatımda toplam 300 lira kazandım. aslında bir yandan iş bulsak mutlu olabiliriz gibime geliyor. şu finaller geçsin de. haydi hayırlısı.


  • sizofren hayaller  (27.05.13 02:23:16) 
6.senende hala daha çalışma isteğin yoksa belli ki hedefin yok ya da bölümünü sevmiyorsun.Projedir fikirdir bunlar yalan tek gerçek diplomayı almak.


  • diderot  (27.05.13 02:26:53) 
seninle ayni pozisyonda olan insanlari bul, kader birligi yap, ve birlikte calisip birbirinize motivasyon saglarsiniz. Ben de ise yaradi. Ne yap yap, okulunu bitir bence. O kadar zaman harcamissin.


  • march or die  (27.05.13 02:30:13) 
araba yok abi hepsi ondan, bir araba olsa cozulecek problemlerin


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (27.05.13 02:33:14) 
bizim gibilerin itlaf edilmesi lazım. ben de farklı değilim, 6.yıl şu an 7 olacak kesin. -kendim için- para gelsin ye, karı kız peşine koş, ders çalışma, çalıştığın zaman anlama. film izle, dizi izle olmadı animeye başla sanki ordan soracaklar amk.

bi yerden sonra dayanamıyorsun, çıkar yol yok görünüyor. iş bulamıyorsun, içindeki okuma hevesi hepten gitmiş, okulu bitireceğine dair bütün umutlar sönmüş.

okumak için can atan o kadar kişi imkansızlıktan sanayi köşesinde, köylerde sokaklarda sürünürken bizim yaptığımız kaynak israfından başka birşey değil.

baba beni okuldan al, okuması gerekeni okut!
  • 584  (27.05.13 02:45:50) 
hacı çektiğin acıyı anlıyorum. keşke "zamanında bitirme"ye odaklansaydın derdim ama demiyorum. bu proje vs hepsinin ileride faydasını göreceksin. okulun bitmemiş olması sana huzursuzluk veriyor. biraz sabret, mezun ol, kuş gibi olacaksın.


  • dieselsingle2  (27.05.13 03:05:10) 
bende gelecek sene 6. yılımı okuyup bitirmeyi düşünüyorum. avrupayı gezecem diye almanyanın boktan bi şehrinde kahvecide çalışıyorum. kahveci diyosam bildiğimiz türk kahvecisi aklına starbucks tı falan gelmesin. dünyanın heralde en amaçsız insanları gelip günde 6 saat bataktı okeydi falan oynuyolar. gel beraber avrupa turuna çıkalım 1 ay sonrada sikmişim gerisini


  • unlulerinciplakhalleri  (27.05.13 04:13:10) 
astronot ol ?!

tamam lan gidiyorum ben de zaten...
  • ermanen  (27.05.13 05:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.