[]

Arkadaşıma kan kanseri teşhisi konmuş ne yapsam

merhabalar, ne yakın ne uzak diyebileceğim bir arkadşıma kan kanseri teşhisi konulmuş şu an hastanede yatıyor, yarın ziyaretine gideceğim, ne götürsem ?

birde nasıl sohbet etmeliyim falan hiç bilemiyorum daha yaş olarakta çok küçük.20 yaşında


 
Bence hiç gitme çünkü ne yapıp etsen de enfeksiyon taşıma ihtimalin var. Bu da arkadaşının ziyaretine götürebilecegin son şey olabilir


  • betsy  (27.05.13 01:48:51) 
çiçek götür. hastalığından konuşma, çok soru sorma o konuyla ilgili. giderken, bi an önce sağlığına kavuşcaksın inşallah, bizlerde seninle birlikteyiz unutma bunu falan gibisinden destek veren şeyler söyle. bi ihtiyacın olursa ararsın de bide.


  • tüketici kız  (27.05.13 01:51:41) 
Çiçek götürürsen çiçeğin üzerindeki aspergillus ve bilumum mantar türevlerini de götürdüğünu unutma.


  • betsy  (27.05.13 01:55:12) 
disaridan bir sey goturme giderken de cok cok temiz olduguna ellerinnin falan hijyenik olduguna coook dikkat et.
sevecegi bir kucuk esya falan nebilim mizah kitabi falan gotur.
hastaligindan cok soz etme ama rol yapiyormus,bir sey olmamis gibi de yapma.bir kere sor/konus hiic bir sey olmaz merak etme biraz dayan aramiza doneceksin minvalinde konus.her sey icin ben her zaman burdayim/burdayiz diye destek ol.
hem gulumseyerek konus mel mel huzunlu huzunlu dalip gitme. bir de boyle heyecanli/coskulu tonlamayla konus. onemli bunlar.

gecmis olsun.
  • jimjim  (27.05.13 02:02:54) 
bence ara sor, "yarın ziyarete gelicem, istediğin dergi kitap falan bişey varmı, bi ihtiyacın var mı?" de, istemezse de kafana göre dergiler falan al git. hastane de yatan insanın çiçeğe değil zaman geçirecek şeylere ihtiyacı olur.


  • r_u_h  (27.05.13 02:20:12) 
hematoloji servislerine bir şey sokmak yasak, ziyaretçi de yasak. yani en azından yasak olmalı.


  • la noix  (27.05.13 08:51:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.