[]

work and travel

nereye başvurucaz. ne zaman gidilir. nereye gidilir. gidince ne yapılır. eğlenilir mi. nasıl bir tecrübedir. ne kadar para gider. ve aklıma gelmeyen nice sorular. kafama esti ben gidebiliyor muyum bir yardım




 
universiteliysen gidebilirsin. ekim-kasim gibi basvurursan is cesidi artar odeyecegin para azalir. daha sonrasi icin tam tersi.
amerikaya gidilir.
gidince calisilir para biriktirilir para harcanir ister gez ister alisveris yap. istersen de turkiyeye geri gotur.
guzel bir tecrube olmasi kisinin elinde olan bir seydir.
yaklasik 5-6 bin lira cikar cebinden.
istanbuldaysan taksim civarinda suruyle yer var basvurabilecegin.
  • bohr atom modeli  (27.05.13 01:36:49 ~ 01:39:00) 
intermediate seviyede ingilizce biliyorsan, not ortalaman 2.00 üzerindeyse ve 5000-6000 tl paran varsa gidersin.

kayıtlar eylülde başlayıp, nisanda biter. haziranda gider, eylül sonlarında dönersin.
  • efreet sultan  (27.05.13 02:24:35) 
şunu da söyleyim: wat tatili ucuza getirme şeysi. para kazanmak için gitme. yoksa benim kuzen gibi günde 15-16 saat alaska'da balıklarla uğraşırsın. 5.000 liran olmalı en az fikrimce. çok şirket var. ama güvenilir bulmak zor. mağdur olan çok kişi var. wat forumları falan bul, araştır.


  • 1 saat bende 50 dolar  (27.05.13 02:45:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.