[]

çevremdeki anlam veremediğim tükanlar

nereye yolum düşse mutlaka görüyorum bunlardan bi kaç tane... hatta markete giderken yolumun üzerinde iki tane var..içeri girip soramıyorumda ama her seferinde önünden geçerken mutlaka bi göz atıyorum..bazen adamlar dışarıda oluyo, gidim yanaşayım hacı burada ne yapıyonuz diyim diyorum ama adamların kafası bi milyon...elinde acayip parlayan garip nesneler sanki ona ilham veriyormuşçasına sallıyor, bişeyler düşünüyor. hee bide kapıda son model range rover ya da türevleri cipler mutlaka oluyor. ne panosu var bu yerlerin ne de camında yazılı en ufak bir bilgi.....böle içeride bir sürü bilgisayarlar var. bilgisayarlar son model gibi ekranları en az 22''..masalar var devamlı birşeyler yazılıyor beğenilmeyincede yırtlılp atılıyor. ekranlarda bazen grafikler oluyor bazılarında internet sayfaları açık bazılarında 3boyutlu yaratık çizimleri gibi bişeyler..ama adamların montları askılarda değil her zaman sandalyelerin arkasında..sanki işleri bitince hemen gideceklermiş gibiler..ya da yeni gelmişler gibi.. içeri giren çıkanlarda oluyor ama sürekli değil.. internet cafe değil ne bilim bi şirket falan da değil gibi geliyo ne ki bu yerler..




 
bi resmini falan ceksene merak ettim.


  • anakinskywalker  (23.02.09 19:58:16) 
ne gizem yapmışsın copy paste... lost tadında okudum yemin ediyorum :)


  • si murg  (23.02.09 20:21:20) 
benim yolumun üstünde niye yok yahu bunlardan, nerede gördün, gidip ben sorayım, siz ne ayaksınız diye.
o değil de -ki yanlış yazılmış be hocam, hadi entry başlığı olsa neyse de duyuruda böyle yazma.

  • zubundy  (23.02.09 20:48:31) 
@anakinskywalker, foto çekebileceğimi sanmıyorum zaten önünden geçerken bazen göz göze gelebiliyorum adamlarla.hem bu saatte kapanmışta olabilirler.

@si murg, ya öle böle değil çok merak ettim. aylardır her denk geldiğimde bakınıyorum içeri

@ karokiz, walla mutfakla alakaları yok ondan yüzde yüz eminim.

olmadı yarın internet cafe ayağına dalacam içeri. kapının yakınında oturan bi bayan var, pc den kafayı kaldırıp hop hemşerim nereye der herhalde..
  • copy paste  (23.02.09 20:59:08) 
bildiğin ozalit lan bu, tabelası düşmüş.


  • andy kaufman 2  (23.02.09 21:13:30) 
içerisi çok rahatlıkla görünüyor camlar gayet büyük..görme konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum.onlar beni görüyor ben onları.hele akşamları ışıkları açınca ortalık kabak gibi görünüyor..call center değil..yani kafalarında kulaklıkları falan yok..bilgisayara odaklanıyorlar ya grafiklere bakıyorlar ya da 3 boyutlu nesneler çiziyorlar ama öyle basit şeyler değil dediğim gibi yaratık tarzı şeyler..mouse la bi sağına bakıyor bi soluna. oyun falan değil ekrandaki. bide büyük koliler oluyor içeride...


  • copy paste  (23.02.09 21:15:11) 
evet. tarif ettiğine göre ozalitçiye benziyor. jipler de tesadüftür herhalde. ya da çok kazanıyor ozalitçiler hepsi çekmiş kapının önüne birer tane. nerede gördün peki?


  • munny  (23.02.09 21:18:35 ~ 21:22:50) 
nerde bura ya? merak ettim şimdi


  • yuto  (23.02.09 21:20:31) 
ank çankayadayım sancak ta..yanlız ozalit işine hiç benzemiyor..yani ozalit nedir bilmesem neyse..bu bahsettiğim yerler cadde üzeri değil sokak aralarında. müşteri çekme gibi bi dertleri yok adamların


  • copy paste  (23.02.09 21:23:02) 
Bir mimarlık firmasının sadece çizim üzerine kullandığı ofisi olabilir. cipli mipli adamlar da firma sahibi veya projeleri olan godamanlar olabilir.


  • teritori  (23.02.09 21:42:59) 
bizim dükkan lan o. pixar'a fason çalışıyoruz.


  • cruor  (23.02.09 21:57:02 ~ 21:57:47) 
olabiliir bi ara yanaşıp soracam.


  • copy paste  (23.02.09 22:47:30) 
git sor aga, öğren sonra gel yaz buraya, çatlıycam gece gece yeminle


  • jadle  (23.02.09 22:58:12) 
yuksek ihtimalle animasyon studyosu..oralarda animaks vardi belki orasidir.


  • strategic  (24.02.09 00:10:48) 
olm valla bu duyuru rüyama girdi ve rüyamda bi cevap buldum hem de mantıklı. bence bu adamlar online kumar oynuyolar. şimdi böyle düşünmemin sebepleri;
1)kumar oynamak yasak, ama bilgisayar üzerinden oynanan bahisler için illegal bir durum olmaması
2)önünde lüks jipler var demişsin, zengin-kumar ilişkisi
3)peki neden evlerinde oynamıyor bu adamlar mal mı da böyle bir yere gelip oynuyor, bence bunun sebebi de parayı trink olarak almak için.
hadi bakalm benm teorim bu ama animasyon stüdyosu da olma ihtimali yüksek gibi geldi bi daha okuyunca.
  • rentts1  (24.02.09 10:56:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.