[]

En Kral Kredi Kartı ?

Sevgili Bonuslar, Maximumlar;

Bir adet Teb World kredi kartım var. Ama ne zamandır limitini arttırmıyorlar, talep etmeme rağmen. Benim de kafam bozuldu, 2. kredi kartımı çıkartıcam.

* En bi bonuslu, ekstra taksitli olan
* Yıllık kart ücreti almayan (Garanti Bonus Flexi öyleymiş mesela)
* Mümkünse biriken bonuslarla avantajlı uçak bileti düşürebileyim
* İyi niyetli, dürüst, geleceğe pozitif bakabilen
* Müşteri ilişkilerine, çağrı merkezine kolayca ulaşılabilen, sıkıntı yaratmayacak

Kullanıp da çok memnun olduğunuz Kredi kartı- sebepleri nelerdir?

ipucu: Axess, Garanti Bonus, Flexi, Maximum vbvbvb

edit: Bu Garanti Flexiciler beni aradılar, ikna da ettiler , ben de iyi çıkarın dedim. Başıma bir şey gelmeyecekse kartı almasam geri göndersem, olur mu ki şimdi??

 
garanti alacaksan flexiyi boşver bonus al. flexiyi alırsan kampanyalara katılmak için mesaj atman lazım ve kampanyalara katılım ücretli oluyor.


  • sutlu nescafe  (26.05.13 23:06:20) 
word kart kullanıyorum bi şikayetim yok. ama böyle madde madde yazdığınız beklentilerim de yok esasen. bi karta bu kadar anlam yüklememek lazım. kart amaç diil araç olmalı.


  • kakao  (26.05.13 23:07:00) 
iş bankası kullanıyorum baştaki bir elemanın internet bankacılığını açtım diyip açmaması işgüzarlığı dışında başka bir soruna denk gelmedim fena değil yani. bol taksit var.


  • mrz breezy  (26.05.13 23:13:39) 
Hepsini kullandım, bana mı öyle denk geliyor bilinmez, Maximum'a peşin fiyatına taksit yapan yer çok fazla. Yani anlaşmalı noktası en fazla oymuş gibi geliyor, dolayısıyla avantajlı.


  • Gkcn  (26.05.13 23:44:53) 
axess alma da ne alırsan al. hayatımda bu kadar puanı kıt bi kart görmedim.


  • jpsartre  (26.05.13 23:49:24) 
uçak biletine dönüştürmek istersen maximiles tavsiye ederim kesinlikle. hem havayolu sınırlaması yok, hem yurtdışı biletlerinde millerini 1,5-2 ile çarpıyorlar. avans mil kullanımı da çok rahat.

kart ücreti var gözükse de ben iki senedir geri alabildim tek bir telefonla.
  • murdock  (27.05.13 11:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.