[]

markaların üniversite temsilcileri

hani olur ya o markanın ürünlerini üniversitende tanıtırsın, broşür dağıtırsın, müşteri bulmaya çalışırsın, facebook gruplarında o markanın reklamını yaparsın. marka temsilcisi olursun.

nasıl bulunuyor bu tür işler ? kariyer.net'te filan olmaz sanırım.


 
reklam ajansları vasıtasıyla.

istanbul'da bildiğim akampüs ve youth republic var bu işi yaptıran. youthrep daha büyük ancak direkt marka temsilcisi olarak değil de kampüs temsilcisi olarak çalışıyorsun. hangi marka gelirse onun temsilcisi oluyorsun. akampüs'te ise markanın temsilciliği var. kampüs temsilciliği yok.

hangisi daha iyi diye sorarsan youthrep derim.
  • klassno  (26.05.13 18:38:21) 
Bazi firmalar ajanslarla calismadan direkt kendileri seciyorlar. Adaylara ulasmak icin de kendi calisanlarindan yardim istiyorlar, mesela eposta atip "uygun gordugunuz ogrencilere su basvuru linkini iletebilirsiniz" diyorlar. Yani o firmada calisan bir tanidigin olmasi gerekiyor haberin olmasi icin.


  • crown  (26.05.13 18:51:46) 
crown'a ek olarak, bu markalardan bazılarını yazmak istiyorum.

philip-morris, british american tobacco, google.

bu markalar kendileri seçiyorlar temsilcilerini, ancak bunların temsilcileri biraz daha MT modunda oluyorlar.

edit: bir de woisio vardı, kendi HR aracılığı ile alacaklardı ancak sonra naptılar bilmiyorum.
  • klassno  (26.05.13 19:15:29 ~ 19:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.